News

Komentari 20

Nestala prije 6 godina, sada je našli u škrinji mrtvog stanara

Nestala prije 6 godina, sada je našli u škrinji mrtvog stanara

SAD: Tijelo je otkriveno u zamrzivaču kojeg su nakon smrti Jonathana Escarzage dovezli na odlagalište. Navodno su ruke žene bile podignute kao da je pokušavala otvoriti vrata škrinje

Žena s Floride, koja je nestala prije šest godina, pronađena je mrtva u zamrzivaču koji je otkriven u stanu preminulog muškarca.

Heather Lacey, majka dvoje djece, imala je 29 godina kada je nestala. Našla ju je Lilian Argueta 15. ožujka. 

- Pomislila sam da to ne može biti čovjek. Vrištala sam. Nikada nisam vidjela tako nešto strašno - kaže Lilian Argueta.

Živa je zaleđena?

Ona vodi veliko odlagalište metalnog otpada gdje su nakon smrti Jonathana Escarzage dovezli zamrzivač koji je bio u stanu u kojem je živio. Navodno su ruke žene bile podignute kao da je pokušavala otvoriti vrata zamrzivača.

Randell Lacey je rekao da je njegova kći imala bipolarni poremećaj te da je znala živjeti na ulici. Njezin je nestanak prijavio u prosincu 2013. godine.

Heather Lacey je nakon carskog reza počela piti lijekove protiv bolova, a onda je postala ovisna o kokainu i drugim narkoticima. Nekoliko puta su ju uhitili zbog posjedovanja droge i prostitucije. Godinu dana je bila u zatvoru zbog krađe identiteta i krivotvorenja čeka.

Jonathan Escarzaga je pronađen mrtav u veljači ove godine. Vlasnik stana je odlučio zamijeniti namještaj i aparate te je poslao zamrzivač na otpad. Zamrzivač nije bio zaključan, a vlasnik tvrdi da nije znao da je unutra bilo mrtvo tijelo. Kaže i da ne zna da je Escarzaga bio u bilo kakvoj vezi s Lacey, piše Daily Mail.

Ovaj slučaj podsjetio je na priču iz Palovca. Podsjetimo, Jasmina Dominić nestala je u ljeto 2000. godine, a njezino mrtvo tijelo pronašli su u kući u zamrzivaču u veljači ove godine. Njezina sestra Smiljana Srnec (45) je pod sumnjom d aje ubila vlastitu sestru.

Najčitaniji članci