Obavijesti

News

Komentari 136

Nikolu (25) pustili s psihijatrije pa oca ubio zbog automobila...

Nikolu (25) pustili s psihijatrije pa oca ubio zbog automobila...
1

Nikola Kežić (25) napao oca Zorana i prije pet-šest dana, kad ga je također bacio na pod i gušio, a situaciju su spasile supruga i drugi sin
, koji ga je i odveo na psihijatriju

VIDEO

Nikola je uvijek vozio ćaćin auto, a nije smio jer nije imao vozačku dozvolu. Starome su stalno dolazile kazne i naravno da mu je više dosadilo plaćati. Nije mu više želio dati ključeve auta i tu su nastajali problemi, kazuju nam mještani Staševice kraj Ploča, šokirani ubojstvom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Nikolu Kežića (25) uhitili su zbog sumnje da je u subotu prijepodne u obiteljskoj kući ubio 64-godišnjeg oca Zorana. Prema neslužbenim informacijama, zadavio ga je nakon što mu je otac odbio dati automobil. Tijelo je nađeno u subotu u 13.20 sati. Kako doznajemo, ovo nije bio prvi ovakav sukob oca i sina.

Policija i Hitna medicinska pomoć često su znale intervenirati u njihovu domu, a posljednji put to se dogodilo, kažu mještani, tjedan dana prije ubojstva. Nikola je, tvrde susjedi, uvijek bio problematičan te je ogrezao u alkohol i lake droge, a imao je i psihičkih problema, zbog kojih je prije pet-šest godina i boravio na Klinici za psihijatriju KBC-a Split. 


- U obiteljskoj kući živjeli su Nikola, sad njegov pokojni otac, brat, sestra i majka. Ova situacija nije nastala jučer, a starome je više sve dozlogrdilo – rekli su nam mještani dodajući kako je Nikola napao oca Zorana i prije pet-šest dana, kad ga je također bacio na pod i gušio, a situaciju su spasile supruga i drugi sin. 


- Znam da ga je brat u nedjelju vodio na psihijatriju i već navečer su ga pustili kući, dali mu lijekove. Dan prije tu su bili policija i ekipa Hitne medicinske pomoći. Bili su oni tu često, no sustav je zakazao, eto što se dogodilo. Zlo se dogodilo, jer je Nikolu trebalo na vrijeme hospitalizirati – ogorčeno kažu mještani Staševice dodajući kako je u obitelji Kežić mir bio samo nakon što je Nikola odležao na psihijatriji neko vrijeme.

Tad se kući vratio sasvim “normalan”, a onda je očito počeo zaboravljati piti lijekove i situacija u obitelji ubrzo je ponovno eskalirala. 


- Njegov otac Zoran imao je zdravstvenih problema. Imao je artritis i stalno je trpio velike bolove. Jedinu udaljenost koju je mogao prijeći jest ona od fotelje do zahoda – pričaju nam mještani. 


Nikola je jak mladić i nije bilo šanse da mu se otac odupre. Navodno je otac, nakon što je izbila svađa zbog automobila, teškom mukom krenuo za sinom u njegovu sobu želeći ga smiriti, ali Nikola je, umjesto da se urazumi, izgubio kontrolu. 
U dubrovačkoj policiji su nam potvrdili da su u obiteljskoj kući Kežića više puta intervenirali, uz prisutnost Hitne pomoći, no detalje nisu željeli otkrivati. 
Iz KBC-a Split do zaključenja izdanja nismo uspjeli doznati kakvih je psihičkih problema imao Nikola i zbog čega nije bio hospitaliziran na vrijeme. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa