Obavijesti

News

Komentari 0

Njoj je vruće? Bosa u ljetnoj haljini šetala je po snijegu...

Njoj je vruće? Bosa u ljetnoj haljini šetala je po snijegu...
8

Djevojka je iz autobusa izašla po
 mećavi u Ravnoj Gori. Vani je bila 10 minuta. Temperatura je bila oko nule, a već je bilo napadalo 40-ak centimetara snijega

VIDEO

Svi su se za njom okretali. Bilo nam je neugodno gledati u nju, ali ona na to nije obraćala pažnju. Bila je u svom filmu, rekao nam je naš čitatelj Marin.

Fotografije polugole djevojke snimio je u subotu oko 13 sati na benzinskoj postaji na odmorištu Ravna Gora.

Čitatelj

- Izašla je iz autobusa koji je vozio prema Zagrebu. Hodala je bosa, a nosila je haljinu kao da se vraća s plaže - opisuje Marin. Dodaje kako joj je jakna bila prebačena preko desne ruke, a u lijevoj je nosila torbicu. Otišla je do trgovine po cigarete, izašla, jednu zapalila i tako stajala desetak minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Temperatura je bila oko nule, a već je bilo napadalo 40-ak centimetara snijega te je i dalje jako padao. Svi su bili zabundani, a ona je tako hodala naokolo. Nisam mogao vjerovati - zaključuje Marin.

Čitatelj

Meteorolozi su najavljivali kako će u subotu pasti 20 centimetara snijega u gorskim krajevima, no obilan snijeg iznenadio je mnoge. Prema podacima DHMZ-a, u Delnicama ga je do nedjelje u 7 sati palo 52, a u Crnom Lugu 51 cm. Na Zavižanu su izmjerili 60, u Gospiću 32, a na Sljemenu 24 centimetra. Gust snijeg i u nedjelju je nastavio padati. Zbog njegove težine u Lici su se srušila stabla koja su oštetila dalekovode i niskonaponsku mrežu, pa je šire područje Gospića cijelo jutro bilo bez struje. Istramet je javio kako su na Veloj Učki nanosi snijega visoki i metar. 

Tri autobusa su skliznula s ceste, dva u Općini Brinje te jedan u Bruvnu kraj Gračaca. Nekoliko putnika je lakše ozlijeđeno. Neke su ralice ostale bez goriva jer benzinske crpke nisu imale struje da ga vozači doliju. Zbog zimskih uvjeta promet je bio zabranjen kamionima s prikolicom i tegljačima s poluprikolicama dok su ostala vozila morala imati obaveznu zimsku opremu.

Jak vjetar i valovi potopili brod

U obalu u Kaštel Sućurcu u nedjelju ujutro udarali su valovi koji su se odbijali u krmu. Brod se napunio morem i potonuo. Izvukli su ga dizalicom i ispumpali.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dvoje mrtvih kod Varaždina! Quadom su sletjeli u Bednju, policija objavila detalje nesreće
POGINULA DVA MUŠKARCA

Dvoje mrtvih kod Varaždina! Quadom su sletjeli u Bednju, policija objavila detalje nesreće

Dvojica muškaraca starosti 33  i 39 godina vozili su se quadom i u jednom trenutku s ceste su sletjeli u rijeku Bednju. Obojica su smrtno stradala.

VIDEO Pogledajte najskuplji traktor na sajmu u Gudovcu! Ova mrcina košta 350.000  €
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte najskuplji traktor na sajmu u Gudovcu! Ova mrcina košta 350.000 €

Najatraktivniji i najskuplji traktor izložen na sajmu je Fendt 942 Vario. Proljetni sajam u svom 25. izdanju prvi je put produljen na četiri dana. Jedna od atrakcija sajma su i Izidora i Izidor, zaštitnici ratara
VIDEO Zagrepčanka Ivana opet je hit u Gudovcu: Muški me se boje, a dolazimo i na sahrane!
POZIRA UZ MRCINE

VIDEO Zagrepčanka Ivana opet je hit u Gudovcu: Muški me se boje, a dolazimo i na sahrane!

GUDOVEC Ivana radi u tvrtki za organizaciju evenata. Kako nam je rekla lani, organiziraju sve, od vjenčanja do sprovoda, a otkrila je i kako je se muškarci boje. Ove godine pozirala je uz najskuplji traktor na sajmu - Fendt 942 Vario od 350.000 eura i kombajn Massey Ferguson 7345 S PL, kombajn prvi put izložen u Hrvatskoj koji vrijedi 240.000 eura