Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Novi divljak u Zagrebu: Umalo pregazio baku i unuka na zebri

DEVET PREKRŠAJA: Mladić (24) vozio je BMW pod zabranom, prolazio kroz crvena svjetla, pretjecao kolonu, vozio po nogostupu. Slično kao i kod vozača Mercedesa dan ranije, oglušio se na signale policije

Foto: čitatelj 24sata
208 komentara

Sjedili smo u kafiću u Jablanskoj i vidjeli crni BMW kako juri prema kružnom toku. Za njim je išla policija pod rotirkama, rekao nam je čitatelj koji je u ponedjeljak oko 20 sati snimio djelić policijske potjere zapadnim dijelom Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Slično kao za Naserom A. A. (33), koji je dan ranije bježao Mercedesom, jurnjava za 24-godišnjakom u starijem BMW-u krenula je nakon što se odbio zaustaviti na zahtjev policajaca. Redovna policijska kontrola uočila ga je poslije 19 sati u Ulici Karažnik. Oglušio se na njihove zvučne i svjetlosne signale te nastavio voziti Ulicom Gajnice, do koje je stigao popevši se na nogostup i vozeći dijelom predviđenim za pješake. Iz Ulice Gajnice bježi prema Ulici Dubravica, a potom ide ponovno do Karažnika. Zatim skreće na Ulicu Medpotoki, izlazi na Aleju Bolognu i juri prema Črnomercu.

I NIJE MU PRVI PUT... Divljao Zagrebom: Dobio je 14 kazni i mora platiti 83.000 kn

Vozeći po prometnoj Bologni, ne staje na crvena svjetla na semaforima, obilazi kolone, ne daje žmigavce te krši niz drugih propisa. Kraj pothodnika Vrapče nastavlja ravno Ilicom te juri žutim trakom predviđenim za vozila javnog prometa. Nekoliko policijskih vozila slijedi ga u stopu.

- Stajali smo na semaforu na Trgu siječanjskih žrtava. Kraj nas je projurio crni BMW i kroz crveno skrenuo lijevo na Ilicu prema Vrapču. Umalo je zgazio pješake, baku s malim djetetom, koja je na svoje zeleno krenula prelaziti cestu - kaže čitatelj. Policajci su nakratko bjegunca u Kustošiji izgubili iz vida.

Ponovno ga je spazila ophodnja u Jablanskoj ulici. Prvo im je bježao autom, a potom je ostavio BMW i počeo trčati prema Zagrebačkoj aveniji. Tamo su ga sustigli i uhitili. Utvrdili su da je počinio devet prometnih prekršaja, mnoge više puta. Između ostalog, vozio je, iako mu je zbog prijašnjih prekršaja bila izrečena zabrana vožnje.

Možda vas zanima i ovo:
Message