Obavijesti

News

Komentari 6

Novo vodstvo bolnice: Cilj nam je ispraviti sve nepravilnosti...

Novo vodstvo bolnice: Cilj nam je ispraviti sve nepravilnosti...
4

Novim priopćenjem nastavlja se prepucavanje. V. d. ravnatelja Đerek Dubravčić je priopćenjem u javnost iznijela navodne nepravilnosti koje je ostavilo staro vodstvo na čelu sa smijenjenim ravnateljem Nogalom

VIDEO

Vršiteljica dužnosti Dječje bolnice Srebrnjak Ivana Đerek Dubravčić obratila se javnosti putem priopćenja objašnjavajući kako novo vodstvo bolnice "nastavlja aktivnosti koje za cilj imaju ispraviti sve nepravilnosti u poslovanju".

Podsjetimo, v. d. ravnatelja Đerek Dubravčić zamijenila je na tom mjestu dr. Boru Nogala. Njega su prije nešto više od tjedan dana smijenili. Upravno vijeće Dječje bolnice Srebrnjak je kao razlog navelo proceduralne nepravilnosti u zapošljavanju liječnika u zadnjih sedam godina, a nedavno su spominjali i probleme s nalazima Kontrolnog ureda Grada Zagreba.

Zagreb: Primopredaja ravnateljske dužnosti U Dječjoj bolnici Srebrnjak

Nogalo je i u ranijim razgovorima za 24sata rekao kako mu se podmeće te da su tvrdnje Grada neistinite. Tvrdi kako je zapravo smijenjen zbog projekta vrijednog 60 milijuna eura, ali i vrijednih 80 tisuća kvadrata zemljišta u podsljemenskoj zoni, uključujući i Brestovec, kojima je vlasnik bolnica Srebrnjak.

Novim priopćenjem nastavlja se prepucavanje. V. d. ravnatelja Đerek Dubravčić je sada priopćenjem u javnost iznijela navodne nepravilnosti koje je ostavilo staro vodstvo.

Zbog smjene doktora Nogala europski Uskok na Srebrnjaku
Zbog smjene doktora Nogala  europski Uskok na Srebrnjaku

- S datumom 12. prosinca 2019. godine Dječja bolnica Srebrnjak s HZZO-om je potpisala Ugovor o provođenju bolničke i specijalističko-konzilijarne zdravstvene zaštite, a koji nije bio potpisan od siječnja 2018. godine, što je stvaralo objektivne probleme u poslovanju. Novo vodstvo time je osiguralo sredstva u iznosu od 7.000.000,00 kn, a koja su doznačena od strane HZZO-a odmah nakon potpisivanja navedenog Ugovora. Kao v.d. ravnatelja bolnice započela sam s detaljnim analizama sve poslovne dokumentacije koju imam na raspolaganju te sam pokrenula procese rješavanja situacija koje dugi niz godina nisu rješavane. - stoji u priopćenju u kojem se spominje i da je zadnji dodatak ugovoru potpisan za razdoblje od 1. travnja 2015. do 30. lipnja 2017. te da je novo vodstvo odmah uputilo u proceduru taj dokument koji je i potpisan.

Grad tvrdi kako nije mogao do papira, Nogalo: Čista podvala!
Grad tvrdi kako nije mogao do papira, Nogalo: Čista podvala!

- Novo vodstvo bolnice nastavit će provoditi aktivnosti koje će imati za cilj ispraviti sve nepravilnosti u poslovanju, a koja su kroz prethodne godine uvidjela i na što su upozoravala nadležna tijela – od HZZO-a do posljednjeg nalaza Kontrolnog ureda Grada Zagreba. S ciljem zaštite svih vrijednosti Dječje bolnice Srebrnjak, ali i jasnog informiranja čitave javnosti ovim putem želimo napomenuti kako je proteklih dana iznesen niz neistinitih informacija vezanih uz međupostaju žičare na Brestovcu te EU projekt Dječji centar za translacijsku medicinu - stoji u priopćenju.

Đerek Dubravčić je postala v. d. ravnatelja nakon što je prim. dr. Bukovac odbio do mjesto nakon ekspresne i čudne smjene dr. Nogača. Inače je pomoćnica pročelnika Grafskog ureda za zdravstvo u Gradu Zagrebu.

Doktor je plakao ispred bolnice: 'Nikad nikom nisam lizao dupe'
Doktor je plakao ispred bolnice: 'Nikad nikom nisam lizao dupe'

Nogalo, s druge strane, je čak 23 godine obnašao dužnost ravnatelja bolnice. Peticiju za njegov ostanak potpisalo je više od 14.000 ljudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava