Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Novosađanin je vlasnik dresa kojeg su pronašli kraj Selene?

Konobari iz jednog kafića u Splitu su za Slobodnu Dalmaciju ispričali kako je kod njih dolazio muškarac iz Novog Sada nadimka Reksi. Često je nosio Milanov dres

mup.hr
Foto: mup.hr

Dres talijanskog kluba Milana, kojeg su našli u krvavom ruksaku na splitskom Marjanu, navodno je pripadao muškarcu iz Novog Sada, doznaje Slobodna Dalmacija. Prema priči konobara s područja Splita muškarac je cijelo ljeto zalazio u njegov lokal. Novosađanin je star između 40 i 45 godina, crne je puti i kose, a visok je oko 175 centimetara. 

Po Splitu se vozio u metalik sivoj Škodi Octaviji, karavanskoj verziji, novosadskih registracija. U kafić je često dolazio odjeven u dres Milana, sličan onome kojeg su našli u ruksaku koji je bio u blizini tijela ubijene Selene Margarit Graciano Macedo iz Meksika. Na leđima dresa nije bilo ime nogometaša tog kluba već neki nadimak. Muškarcu je navodno nadimak Reksi.

Podsjetimo, policija je prije nekoliko dana u javnosti objavila fotografije dresa nađenog u krvavom ruksaku o čemu je prvi pisao 24sata. Na poleđini dresa također je bio nečiji nadimak. Pisalo je: REK_I. 

Jedan od zaposlenika lokala u kojeg je Novosađanin zalazio kaže kako je muškarac dolazio u jutarnjim satima te se kupao na obližnjim plažama na području Bačvice-Firule. Uz sebe je uvijek imao dosta novca u različitim valutama i nekoliko mobitela. Zanimljivo, konobar tvrdi da muškarca nakon ubojstva Selene, više nije vidio.

Navodno su policijski istražitelji u kafiću pronašli ispise nekoliko računa koje je Novosađanin platio karticom. 

Splitska policija još nije komentirala ove navode. 

Možda vas zanima i ovo:
Message