Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
68 komentara

'Obitelj iz bivše Jugoslavije sve terorizira, susjed nam je umro'

Članovi obitelji viču, povlače pokućstvo, djeca galame, pelene bacaju kroz prozor. Policija je intervenirala nekoliko puta. Jedan je susjed nedavno zbog stresa dobio srčani udar i umro

68 komentara

Rat susjeda u Kölnu izazvao je smrt jednog čovjeka. Obitelj iz bivše Jugoslavije se uselila u stambenu kuću u travnju 2016. godine.

- Otada kod nas nema mira - kaže susjed Tim (36). 

- Po noći je buka, odrasli viču, vuče se pokućstvo, udara se vratima, djeca trče okolo i deru se, prljave pelene se bacaju kroz prozor. Kada se žalimo, psuju nas - kaže Tim.

Policija je intervenirala više od 10 puta u zadnjih 12 mjeseci. 29 susjeda je potpisalo peticiju i krenuli su s njom prema gradu. Prije tjedan dana sve je dobilo dramatični vrhunac kada je Wolfgang Giels (63), koji je živio sa suprugom Maritom Hückeswagen (56) u prizemlju kuće, doživio srčani udar i umro. 

- Noćima nije spavao zbog buke, doživio je zbog susjeda veliki stres. Kobnog dana se opet jako uzrujao zbog remećenja mira i tada je doživio infarkt - kaže supruga. 

- Moguće je da su djeca ponekada glasna, ali možete li si zamisliti kako je s četvero djece - kaže prozvani susjed.

Grad je obećao da će se sastati vijećnici i da će pokušati naći rješenje. Pravno kažu, ne mogu napraviti ništa, piše Bild. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message