Obavijesti

News

Komentari 69

Oborio ju je na zemlju, a onda isjekao nožem po licu i vratu

Nesretna žena je u travnju ove godine napustila muža i s dvojicom sinova, starih pet i tri godine, vratila se roditeljima koji kažu da Danijela više nije mogla trpjeti stalne batine i prijetnje

VIDEO

Danijelu Handu (22) iz Urovice u Srbiji ubio je, pred očima maloljetnog brata (13), njezin bivši suprug Denis Gačić (28).

Najprije ju je oborio na zemlju, a zatim na nju nasrnuo nožem i više puta  je isjekao po licu, čelu, sljepoočnicama, te joj na kraju zadao smrtonosni ubod u vrat, piše Blic.

Nesretna žena je u travnju ove godine napustila muža i s dvojicom sinova, starih pet i tri godine, vratila se roditeljima koji kažu da Danijela više nije mogla trpjeti stalne batine i prijetnje. Treći, nasjtariji sin, ostao je sa mužem.

- Sestra i ja smo išli do trgovine kad se najednom pojavio Denis. Odmah sam rekao Danijeli da nešto smjera, ali ona se nije željela vratiti kući. Ubrzo nas je sustigao i rekao mi da se udaljim jer želi popričati s njom. Nisam htio, ali Danijela me zamolila da se maknem u stranu.  Sljedeće što sam vidio je kako je Denis hvata za obje ruke, a zatim obara na zemlju. Uzeo je nož i posjekao je prvo po sljepoočnici. Ona je vrisnula. Vidio sam kad je krv piknula. Zatim ju je posjekao po čelu i po vratu. Otrčao sam do trgovine da pozovem pomoć, ali moja sestra je već bila mrtva - priča Danijelin brat.

Prema riječima svjedoka, Denis je nakon ubojstva pobjegao, ali je ubrzo priveden.

Nesretna žena ležala je na zemlji u lokvi krvi do dolaska Hitne pomoći. Liječnici su jedino mogli konstatirati smrt. Danijeli nije bilo spasa.

Bio je nasilan, stalno joj je prijetio

- Denis je bio nasilan, to su svi znali. Ona ga je više puta napuštala - pričaju mještani.

- Bježala je jer joj je stalno prijetio. Moju drugu kćer je optuživao da je Danijeli našla drugog muškarca. Prijetio joj je da će je ubiti i to je, na našu žalost, i učinio. Više puta smo ga prijavljivali policiji, podignuli smo i tužbu, ali nije bilo reakcije - priča kroz plač Danijelin otac Nikola.

Danijela je iza sebe ostavila troje djece. Najstariji, sedmogodišnji sin poslije razlaza roditelja ostao je živjeti s ocem. Sad o njemu brinu Denisovi roditelji.

- Strašno je to što je Denis napravio. Ne znamo što ga je navelo na takav čin. Taj dan ga je nazvala i trebali su se vidjeti. Po mjestu se pričalo da ima drugog muškarca. Svađali su se najviše oko novca jer je ona primala socijalnu pomoć za djecu, a on je tražio da joj da dio za najstarijeg sina - priča Denisova majka Ljiljana.

Denis je više puta osuđivan za krađu i jednom zbog razbojništva.

Prijavila ga policiji zbog obiteljskog nasilja

Ubijena Danijela je u travnju podnijela kaznenu prijavu protiv njega zbog obiteljskog nasilja. U prijavi je navela da su s posvađali oko djece i da joj je Denis telefonski prijetio smrću.

Tužilaštvo je zatražilo da policija provjeri stanje u toj obitelji. Izvještaj policije je stigao u lipnju, no tužilaštvo je ocijenilo da je nepotpun.

Na sličan način ubijena Denisova sestra

Mještani su se prisjetili da je Danijela ubijena na sličan način kao Denisova sestra u Beču 2007.

Sonja je odlučila da više ne želi trpjeti zlostavljanje supruga i njegovih roditelja. Napustila ga je i s djecom otišla kod tete u Pariz. Suprug, inače azilant makedonskog porijekla, ju je na kraju pronašao i ubio, a zatim se dao u bijeg. No već idući dan se vratio na mjesto zločina kako bi upalio svijeću.

Na istom mjestu zatekao je Sonjine prijateljice, a kada su ga primijetile, počeo je bježati.  One su pozvali policiju, koja ga je ubrzo i uhitila. Kod njega su pronašli sklopivi nož kojim je izbo Sonju.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu