Obavijesti

News

Komentari 9

Šok: Zbog Jeleninog ubojstva privode i Zoranovu ljubavnicu

Šok: Zbog Jeleninog ubojstva privode i Zoranovu ljubavnicu
1

Uhvaćeni u laži: Ispostavilo se da su Zoran Marjanović i Zorica Mitrović slagali da se nisu poznavali prije Jeleninog ubojstva. Sastali su se svega nekoliko sati nakon Jeleninog sprovoda...

VIDEO

Zoran Marjanović poznavao je Zoricu Mitrović i prije ubojstva njegove supruge Jelene Krsmanović Marjanović, te je išao kod nje svega nekoliko sati nakon Jeleninog pogreba, otkriva Kurir.

To istrazi daje novi pravac koji je usmjeren prema otkrivanju ne samo motiva nego i svih koji su sudjelovali u stravičnom zločinu.
 
Nakon ovih saznanja, istraga će sigurno ići i prema eventualnoj umiješanosti Zoranove ljubavnice u ubojstvo u travnju 2016. i ona će biti pozvana na saslušanje u policiju.

Podsjetimo, Marjanović je uhićen 15. rujna zbog sumnje da je ubio Jelenu i nalazi se u pritvoru.

- Ispostavilo se da su Zoran i Zorica slagali da se nisu poznavali prije Jeleninog ubojstva. Više od godinu dana Marjanović je plasirao srcedrapajuće priče o navodno velikoj ljubavi s Jelenom. Zaklinjao se da će zauvijek ostati sam, da ne može živjeti bez nje, da za njega ne postoji nijedna druga žena, te da je sa Jelenom bio kao sijamski blizanac - rekao je Kurir izvor upućen u ovaj slučaj i dodaje: 'Međutim, njegova mračna tajna je otkrivena, a najbizarnije je što je 7. travnja prošle godine, za vrijeme intervjua za Kurir i žalopojke za suprugom, mobitelom ugovarao odlazak kod nove djevojke, svega nekoliko sati nakon Jeleninog pogreba. Zorica je također slagala da se sa Zoranom upoznala poslije Jeleninog ubojstva. Čudno je i da se za tako kratko vrijeme zbližila ne samo sa njim, nego i sa njegovom obitelji i da je ubrzo otišla živjeti kod Marjanovića u Borču. Čak se i javno hvalila da bi život dala za Zorana i da ne može živjeti bez njega'.

Kurirov izvor navodi da nije teško zaključiti kako je Jelena smetala njihovoj vezi.

- Treba ispitati ulogu ne samo članova obitelji Marjanović nego i Zorice Mitrović. Ovo otkriće može značiti obrat u istrazi jer je Zoran u vrijeme ubojstva imao ljubavnicu. Sasvim je logično da policija sasluša i Zoricu.

Slični zločini? Marjanović se u zatvoru druži samo s monstrumom

Inače, Zoran Marjanović dane u pritvoru provodi u šetnjama sa Markom Nikolićem, ubojicom Maje Đorđević i njihovog sina (4).

Marko Nikolić je u zatvoru od srpnja ove godine nakon što je pred centrom za socijalnu skrb u Rakovici zadavio svog sina i bacio ga na pločnik pred majkom, a zatim je nju ubio tako što ju je izbo nožem 50 puta.

Nikolić do sada u zatvoru ni s kim nije komunicirao, ali otkad mu se u zatvorskoj ćeliji, prije 12 dana, pridružio Zoran Marjanović, Nikolić se promijenio.

On i Zoran Marjanović, kako saznajemo, počeli su razgovarati i izlaze u šetnje po dvorištu zatvora. Njih su se dvojica zbližili i najviše vremena provode razgovarajući.

Zoran Marjanović navodno ne želi komunicirati ni s kim drugim osim s Nikolićem i još dvojicom cimera u ćeliji.

Dok monstrumu Nikoliću u posjete ne dolazi nitko osim odvjetnika, Marjanovića posjećuje obitelj, odnosno u posjet mu dolaze otac Vladimir Marjanović i brat. Inače, Zoranov brat Miloš oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Milicom i to dok je Zoran iza rešetaka, piše Blic.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa