Obavijesti

News

Komentari 46

Opet u Hrvatskoj! Sad snimaju doživljaje iz Osijeka i Baranje

Opet u Hrvatskoj! Sad snimaju doživljaje iz Osijeka i Baranje
7

Francuski studenti prava Pascal Tang, Phillipe i Michel koji su se proslavili fantastičnim videom odmora u Hrvatskoj, još jednom su se vratili u Lijepu našu...

VIDEO

Još ne možemo doći k sebi od uspjeha našeg video doživljaja Hrvatske kojeg je na internetu vidjelo više od 410.000 ljudi. No, nismo mogli ni sanjati da će nas zbog toga prepoznati policajka na graničnom prijelazu Duboševica na ulazu u Hrvatsku iz Mađarske ili, pak, na benzinskoj crpki u Belom Manastiru, gdje smo stali natočiti gorivo. Mi smo u Hrvatskoj bili samo kao turisti koji su se u opuštenom ozračju dobro zabavili i svoje dojmove pretočili u video priču koja se, eto, mnogima svidjela. Evo nas opet u Hrvatskoj, u Osijeku i Baranji, i, premda smo tek nekoliko dana ovdje, dojmovi nisu ništa lošiji. Nadam se da ćemo novim videom ponoviti uspjeh prvog filma, pričaju francuski studenti prava Pascal Tang, Phillipe i Michel koje je na 'adrenalin, zabavu, iće i piće' pozvala Turistička zajednica Baranje.

'Sada se osjećamo kao pustolovi, sve je podređeno akciji'

- Za razliku od boravka na Jadranu, gdje smo bili opušteni i uživali kao i svi turisti koji dolaze u Hrvatsku, u Osijeku i Baranji se osjećamo kao pustolovi, jer je sve podređeno akciji. Domaćini su nam i rekli da ovaj dio Hrvatske nudi obilje dobre hrane i vina, zabave i adrenalina - pričaju ovi simpatični Francuzi vijetnamsko-kambodžanskih korijena.

Popularnošću zasjenili čak i premijera Milanovića

Već prvoga dana boravka na istoku Hrvatske, boraveći na Državnoj ergeli u Đakovu, suočili su se sa svojom popularnošću koja je zasjenila čak i premijera Zorana Milanovića, koji je sjedio desetak metara dalje od njih. 

Noćni izlasci u Osijeku im traju do ranih jutarnjih sati, jer ih nitko ne želi "ispustiti iz društva, svi hoće s njima napraviti selfie". 

'Hrana je fantastična. Plašim se da ćemo se udebljati'

- Ne smeta nam to, štoviše ljudi su vrlo srdačni i susretljivi. I naučili su nas na šljivovicu i medicu, koje nikad prije nismo pili. A i kulen je fantastičan, kao i perkelt od divljači, riblje paštete... Plašim se da ćemo se udebljati bez obzira na silne aktivnosti od jutra do mraka koje su nam domaćini pripremili - hvale se Pascal Tang, Phillipe i Michel.

Još ih čeka off road obilazak Baranje, vinski maraton, paintball, safari, restorani, vinarije...

Matej Perkušić, direktor Turističke zajednice Baranje, kaže da nisu mogli ne pokušati dovesti ih u Osijek i Baranju nakon uspjeha njihova prethodnog video uratka.

- Nije to neka skupa priča, ovo je kombinacija gerila marketinga, entuzijazma i malo novca. Nakon one razglednice Hrvatske za kojom su svi poludjeli, baš me zanima kako će u njihovim očima izgledati Osijek i Baranja - kazao je Perkušić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava