Obavijesti

News

Komentari 297

'Oprao' Kolindu pa automobil: Milanović iz emisije u praonicu

'Oprao' Kolindu pa automobil: Milanović iz emisije u praonicu
4

Mislim da je baš nakon emisije sjeo u auto i otišao u praonicu, kaže nam čitatelj koji je Zorana Milanovića snimio u nedjelju poslijepodne u Novom Zagrebu. Koji sat prije, Milanović je sjetio u fotelji kod Stankovića

Temeljito je oprao automobil, izvana i iznutra. Kiša je padala, ali to ga nije smetalo.

Rekao nam je to čitatelj koji je Zorana Milanovića, predsjedničkog kandidata, bivšeg premijera i predsjednika SDP-a, snimio u nedjelju poslijepodne u samoposlužnoj autopraonici u Travnom.

Samo koji sat prije Zoran Milanović sjedio je u fotelji prekoputa Aleksandra Stankovića u HRT-ovoj emisiji 'Nedjeljom u 2' gdje je pričao o politici, karijeri nakon premijerske funkcije i predsjedničkim kandidatima. 

- Mislim da je baš nakon emisije sjeo u auto i otišao u praonicu - rekao nam je čitatelj.

Kad je bio premijer, nekoliko je puta odbio Stankovićev poziv u emisiju. Sad je, kao kandidat na predsjedničkim izborima, prihvatio poziv i prije automobila 'oprao' je predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

'Nisam radio za državne jasle, ostali detalji su porezna tajna'
'Nisam radio za državne jasle, ostali detalji su porezna tajna'

- To je žena bez integriteta koju je tu došla zahvaljujući jako stranačkoj mašineriji. U NATO savezu nije sudjelovala u procesu odlučivanja, osim što joj je sjedala plaća - rekao je Milanović, koji se prebacio i na Škoru čije je ideje za promjenu ovlasti predsjednika komentirao stavivši sve u Tuđmanov kontekst vremena.

- Ono što smo imali za vrijeme Tuđmana je nepošteno jer izlažeš Vladu kao tepih za klofanje, a ti ustvari upravljaš državom. To je mutež i put u tiraniju i protiv toga ću se boriti - rekao je Milanović, ali nije htio reći detalje o svojem poslovanju u konzultantskoj tvrtki koju je osnovao nakon povlačenja iz stranačke politike, što je opravdao ugovornim obvezama i poreznom tajnom.

Pokretanje videa ...