News

Komentari 168

Zatvorila se u stan i prijetila bombama, odvela je policija: U tom istom ulazu živi i Kolinda

Zatvorila se u stan i prijetila bombama, odvela je policija: U tom istom ulazu živi i Kolinda

U centru Zagreba u jutarnjim satima se odvijala prava drama. Nakon dojave da jedna osoba prijeti da će raznijeti bombom, u zgradu je ušla antiteroristička jedinica. Jednu ženu je odvela hitna pomoć...

Policija je jutros dobila dojavu o mogućoj osobi koja se želi samoozlijediti. Na teren je stigla antiteroristička jedinica, policija, hitna pomoć. Nakon sat vremena, odveli su jednu ženu.

13.20 Opsadno stanje je gotovo. Policijski očevid je u tijeku.

13.00 PRATITE UŽIVO:

 

12.50 Deset specijalaca izašlo je iz zgrade. Djelatnici hitne pomoći uveli su jednu ženu u vozilo.

12.40 U ovom trenutku su ovdje dva policijska vozila i vozilo hitne pomoći iako prolaznici kažu kako je prije samo 15 ak minuta ovdje bilo barem deset policijskih automobila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Građanima nije jasno zašto policija nije evakuirala zgradu posebno jer su vidjeli i kako je došao snajperist.

POGLEDAJTE VIDEO:

12.20 Na prozoru stana zalijepljeni su papiri na kojima piše: 'Imam bombe'.

- U zgradu je ušla antiteroristička jedinica, teško su naoružani. Stigli su sa psima. Na terenu je najmanje 10 vozila i sve je puno policije. Došla je i plinara, a snajperisti su otišli sa stražnje strane. Ne znam što se događa ali očito je ozbiljno - javlja čitatelj iz Bauerove ulice u Zagrebu.

Kako doznajemo, Kolinda Grabar Kitarović, koja živi u istom ulazu, trenutno nije u stanu te volontira u Petrinji. U stanu nije ni njena obitelj.

Vladimir Šeks koji, kako nam kaže, stanuje u susjednom ulazu, nije trenutno kod kuće. Ostao je šokiran viješću i zahvalio nam na informaciji.