News

Komentari 152

Organizatori kažu da prosvjed nije 'politička priča'. U prvim redovima su Škorine 'zvijezde'

Organizatori kažu da prosvjed nije 'politička priča'. U prvim redovima su Škorine 'zvijezde'

Hasanbegović, Krišto i Mlinarić, svi saborski zastupnici, u prvim su redovima na prosvjedu. Kažu da su na skup došli kao građani koji su uvijek 'uz narod'

Iako su u jutarnjoj turneji zagrebačkim ulicama iz megafona poručivali kako 'Festival slobode' nije politička priča, najveće zvijezde skupa bili su bliski suradnici zastupnice Domovinskog pokreta Karoline Vidović Krišto. Uz imunologa Srećka Sladoljeva, koji je i jučer bio govornik na njenoj pressici pred Saborom, u prvim redovima su bili Zlatko Hasanbegović te Stipo Mlinarić, koji su, kao i Krišto, saborski zastupnici opcije Miroslava Škore.

VIDEO: 'FESTIVAL SLOBODE'

 

- Potpredsjednik saborskoga Odbora za ljudska prava i Kluba zastupnika Domovinskog pokreta Zlatko Hasanbegović, član saborskoga Odbora za ratne veterane Stipo Mlinarić i predsjednica saborskoga Odbora za obitelj, mlade i sport Karolina Vidović Krišto podržali su kao građani Inicijativu za ljudska prava i slobodu, nezadovoljnu nametanjem mjera i ograničavanjem svakodnevnog života. Uvijek uz narod, s narodom, za narod - napisali su na Facebooku.

Uz njih je i voditelj 'Bujice' Velimir Bujanec koji je dio skupa snimao s autobusa na kojem je voditelj i DJ Tony Cetinski.

Prijenos UŽIVO pratite na ovom linku.

 

Najčitaniji članci