Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ostavio kćer u autu: Kritično je i na respiratoru na intenzivnoj

Protiv oca, za kojeg susjedi imaju samo riječi hvale i tvrde kako je malena bila njegova mezimica od koje se rijetko odvajao, slijedi kaznena prijava redovnim putem poradi kaznenog djela povrede djetetovih prava

Hitna pomoć Rovinj
Foto: 24sata Video
6 komentara

Djevojčica iz Istre, koju je prošli vikend otac dva sata ostavio da spava u užarenom automobilu, i dalje se nalazi na respiratoru na Jedinici intenzivnog liječenja u dječjoj bolnici Kantrida u Rijeci.

- Stanje djeteta nažalost je i dalje jako teško i neizvjesno - kratko doznajemo iz KBC-a Rijeka, koji zbog zaštite prava pacijenta te malodobnosti djeteta ne želi davati opširnije izjave.

U TEŠKOM JE STANJU Strava kod Rovinja: Pronašli dijete bez svijesti u automobilu


Podsjetimo, tragičan slučaj dogodio se protekli četvrtak kada je oko 14.30 sati izbezumljeni otac djevojčice u pomoć pozvao rovinjsku hitna pomoć, moleći osoblje da brzo dođu jer je djetetu naglo pozlilo. 

Po dolasku u pulsku bolnicu ustanovljeno je da dijete ima vrlo visoku temperaturu od oko 40 stupnjeva Celzijevih, zbog koje je kao posljedicu imala fibrilne konvulzije, tj. epileptičke napadaje. Nakon što je njeno stanje stabilizirano, odnosno vitalni parametri vraćeni u normalu, djevojčica je hitno prebačena u riječku dječju bolnicu gdje se još uvijek nalazi u kritičnom stanju.

Hitna pomoć KĆER (4) OSTAVIO U VRELOM AUTU Otac u šoku: Što sam to učinio, kako sam je mogao ostaviti?!

Protiv oca, za kojeg susjedi imaju samo riječi hvale i tvrde kako je malena bila njegova mezimica od koje se rijetko odvajao, slijedi kaznena prijava redovnim putem poradi kaznenog djela povrede djetetovih prava.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message