Obavijesti

News

Komentari 147

Otac iz pakla: Djevojka (16) ga odlučila upoznati, on ju pipkao i nagovarao na spolne odnose

Otac iz pakla: Djevojka (16) ga odlučila upoznati, on ju pipkao i nagovarao na spolne odnose

Vidjevši kamo sve to vodi, djevojka je odlučila prekinuti svaki kontakt s ocem, što on nije prihvatio. Slijedio ju je poput sjene kud se god kretala. Slao je mnoge neprimjerene poruke i pisma

VIDEO

Otac iz “noćne more” uskoro bi trebao sjesti na optuženičku klupu Općinskog suda zbog dva kaznena djela. Odvjetništvo ga tereti za nametljivo ponašanje i bludne radnje te za uznemiravanje izvanbračne partnerice, koje je počinio tijekom 2014. i 2015.

Muškarac (43) napustio je 1998. svoju djevojku, koja je tad bila u šestome mjesecu trudnoće. Ona je rodila kćer, s kojom biološki otac, kao ni s njezinom majkom, nikad nije kontaktirao. Djevojčica je u 15. godini preko Facebooka stupila u kontakt s ocem želeći ga upoznati. No on joj nije odgovarao godinu dana, a u njezinoj 16. godini odjednom se kod njega pojavila želja da upozna kćer, koja je s majkom živjela u gradiću na sjeverozapadu Hrvatske.

Poljubio ju je u usta 

Prvi put susreli su se kafiću. Djevojka je došla kući ne samo razočarana nego i emocionalno uzdrmana ponašanjem svojeg oca. Prema optužnici, djevojka je u istrazi, ali i pred socijalnim službama, kazala kako ju je otac cijelo vrijeme dirao po natkoljenici, što je nju uznemiravalo. Pored toga, kad ga je na rastanku željela poljubiti u lice, on je okrenuo glavu i tako ju postavio da je poljubac završio na usnama. Pitao ju je ima li kakvog seksualnog iskustva s muškarcima. Tražio je od nje, dok su hodali gradom, da se drže za ruke, što je ona odbijala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čekao ju je pred školom i kafićima u koje je zalazila sa svojim društvom. Nakon što se povjerila majci, ona je na neke susrete išla s kćeri. S njom je znala biti i njezina mlađa sestra, koja je, dok su bili u stanu optuženika, na računalu vidjela kako je napisao da će njegova kći postati njegova žena. Šokantnu poruku snimila je i pokazala je majci.

Policajku pipao šef: Njega sud pustio, ona mora platiti trošak
Policajku pipao šef: Njega sud pustio, ona mora platiti trošak

Vidjevši kamo sve to vodi, djevojka je odlučila prekinuti svaki kontakt s ocem, što on nije prihvatio. Slijedio ju je poput sjene kud se god kretala. Slao je mnoge neprimjerene poruke i pisma te prijetio bivšoj da se postavlja između njega i kćeri, kojoj ne želi nauditi nego sve to radi za njezinu dobrobit. Time je, navodi se u optužnici, jasno pokazao kako je prema mladoj djevojci (kćeri) razvio bolesnu fikciju o nekoj vezi. Djevojka je promijenila i broj telefona kako bi ga onemogućila u kontaktima.

No sve je to kod djevojke izazvalo zabrinutost, tjeskobu i strah da bi joj mogao nauditi. Po sličnom se obrascu ponašao i prema bivšoj partnerici, koju je pratio u stopu poput sjene. To je i kod nje također izazvalo strah, zabrinutost i tjeskobu, pa su odlučile o svemu izvijestiti Centar za socijalnu skrb i policiju.

Temeljitom istragom i svjedočenjima istražna tijela su, kao i djelatnici centra, utvrdili kako tu nije riječ o očinskoj ljubavi nego o bludnim radnjama prema bliskoj osobi (kćeri), a sve s ciljem zadovoljavanja spolnog nagona. Drugim riječima, ljubio ju je u usta bez njezine privole, pipkao i nagovarao na spolni odnos. Odvjetništvo ga uz to najteže kazneno djelo tereti i za kaznena djela nametljivog ponašanja. Od suda traži da mu za sva tri kaznena djela izreknu jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od godine dana uvjetno. U zatvor ne bi išao ako u roku od tri godine ne počini novo kazneno djelo.

Do sada je pravomoćno osuđivan zbog nanošenja ozljeda. Zaposlen je u inozemstvu, ne živi u bračnoj zajednici i otac je troje djece.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena

Povremeno će padati kiša, osobito od sredine dana kada će mjestimice biti i pljuskova, a ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi. Navečer će u gorju kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, piše DHMZ...