Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Otac je presudio sinu: Nije bio zadovoljan kako odgaja djecu?

Ubojstvo u Bjelovaru: Navodno je jedan od razloga sukoba oca i sina bio i način odgoja djece koja su živjela kod bake i djeda zajedno sa sinovom bivšom ženom...

ubojstvo
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
98 komentara

Brojni Bjelovarčani još su u šoku zbog nezapamćene tragedije u njihovom gradu. U ponedjeljak, nešto iza 17 sati, otac Ratko ubio je iz pištolja svog 40-godišnjeg sina Sanjina Vujčića u roditeljskoj kući. 

Susjedi u ulici Josipa Pupačića 24, gdje se dogodila tragedija, nisu željeli puno komentirati. Uglavnom su nam kazali da su znali za neslaganje oca i sina, ali da ni u najcrnjem scenariju nisu očekivali nešto slično. Nakon ubojstva otac se mirno predao policiji. 

PREDAO SE POLICIJI Užas u Bjelovaru: Otac tijekom svađe pucao na sina i ubio ga

Iz policije su nas usmjerili na Županijsko državno odvjetništvo u čijoj je nadležnosti očevid. Na stranicama ŽDO, stoji šturo priopćenje u kojemu se navodi da je dežurna zamjenica, Ksenije Pavić, provela očevid. 

- S obzirom na to da je u tijeku provođenje potrebnih dokaznih radnji kao i kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja odlučnih činjenica vezanih za navedeni događaj, državno odvjetništvo ne može objaviti više informacija - stoji na stranicama ŽDO. 

U zavodu za hitnu medicinu bjelovarsko-bilogorske županije, gdje je Sanjin radio, kazali su nam kako je bio dobar djelatnik, te da o njegovom životu izvan radnog mjesta nemaju saznanja. 

- Nikakvih problema nismo imali s njim, jer je bio korektan na radnom mjestu. Radio je kod nas od osnivanja Zavoda, 2011. godine, a od studenog je bio na bolovanju - kazao nam je ravnatelj Stjepan Matoš

Ništa konkretnije nismo saznali ni od njegovih kolega koje su potresene ovim događajem. 

ubojstvo UBOJSTVO U BJELOVARU Otac ubio sina: 'Još od zadnjeg sukoba sin je bio na bolovanju'

Neslužbeno doznajemo da je pokojni Sanjin do prije godinu dana živio sa suprugom i dvoje djece zajedno s majkom i ocem. Odselio se dok su supruga i dva sina ostala kod Sanjinovih roditelja. Navodno je jedan od razloga stalnih sukoba oca i sina bio i način odgoja djece. Otac Ratko je starijeg unuka vozio na treninge u NK Bjelovar i bio je aktivan u klubu. 

Neslaganje oca i sina je preraslo u pravu netrpeljivost, koja je kulminirala 5. studenog kada su se otac i sin na parkiralištu uz Gradski stadion fizički sukobila. Zbog tog sukoba u kojem je stariji Vujčić izvukao deblji kraj i završio u KBC Rebro jer mu je zbog sukoba pozlilo i dobio je srčani udar, je rezultiralo kaznenom prijavom protiv sina i navodnom mjerom zabrane prilaska roditeljskoj kući gdje su mu nakon odlaska ostali supruga i dva sina. 

Istovremeno je i Sanjin protiv oca podnio kaznenu prijavu. 

Sanjin, koji je živio s drugom ženom posljednjih godinu dana, u ponedjeljak je došao u Pupačićevu, gdje se sukobio s ocem koji mu je na zaprepaštenje mnogobrojnih Bjelovarčana presudio. Pokop će biti u četvrtak u 14 sati.

Nakon dovršetka kriminalističke istrage iz ŽDO će prema sucu istrage Županijskog suda krenuti sa zahtjevom da se ubojici odredi istražni zatvor. 
 

Možda vas zanima i ovo:
Message