News

Komentari 98

Otac Mateja Periša: Prijatelji su mu potreseni. Čuo sam se s njima, svi su dobili koronu

Otac Mateja Periša: Prijatelji su mu potreseni. Čuo sam se s njima, svi su dobili koronu

Matejev otac kroz suze je rekao kako ne planira napustiti Beograd dok god ne nađe svog sina, a rekao je i kako je u kontaktu s njegovim prijateljima koji su utučeni zbog njegovog nestanka

Matejev otac u razgovoru za Blic otkrio je kako su njegovi prijatelji utučeni zbog njegovog nestanka, a kako su se u međuvremenu zarazili i koronavirusom.

- Oni su utučeni, izgubili su, privremeno, daj Bože da je privremeno, svog prijatelja od prvog razreda osnovne škole. Rekli su mi da... Ja ne čitam te objave, mene zanimaju samo informacije i istina, isključivo MUP Srbije. Sve što se piše, ima puno laži, ovoga, onoga... Svaki dan se čujemo, dobili su koronu i razboljeli se. Teško je. Kao da su izgubili brata - rekao je Nenad Periš.

Otac kaže kako ne zna gdje bi Matej otišao jer je prvi put bio u Beogradu i nije poznavao grad.

- Bio je prvi put u Beogradu, nije poznavao grad. De fakto je jutro tog nesretnog dana došao. Nije znao gdje je, možda po nekoj priči, ali nije se mogao sam orijentirati po gradu - rekao je Nenad Periš.

Matejev otac kroz suze je rekao kako ne planira napustiti Beograd dok god ne nađe svog sina.

Podsjetimo, Matej Periš nestao je u noći sa 30. na 31. prosinca. Posljednji je put viđen kod kluba Gotik gdje je s prijateljima bio u noćnom izlasku. Potraga za njim ušla je u deseti dan, za njim tragaju ronioci, dronovi, potražni psi...

POGLEDAJTE DETALJE POTRAGE:

 

Najčitaniji članci