News

Komentari 7

Otkriven razlog strašnog zločina u Srbiji: Ljubavnica okončala aferu pa ubio nju i njenog muža

Otkriven razlog strašnog zločina u Srbiji: Ljubavnica okončala aferu pa ubio nju i njenog muža

Elena i Dragoljub navodno su imali aferu već tri godine, no priča se kako je ona tomu stala na kraj, a s tim se Dragoljub nije mogao nositi. Kažu i da je naročito teško podnosio Elezu vidjeti s mužem

Dragoljub Ajdić (52) je ubio nasred ulice Safeta (52) i Elezu Sinanović (46). Nakon toga je presudio i sebi.

Dragoljub je ubio svoju ljubavnicu i njezinog supruga u ponedjeljak u mjestu na jugu Srbije. Mrtve ih je pronašao prolaznik oko 13.45 sati, piše Kurir. Prema prvim informacijama sumnja se kako je Dragoljub Opel Zafirom pregazio Safeta koji je hodao ulicom zajedno sa svojom suprugom Elezom. Ona je skočila u stranu i izbjegla nalet automobila. No Dragoljub je onda izašao iz automobila i nožem ubio ženu. Nakon toga je sebi prerezao grkljan. 

U domu bračnog para Sinanović u utorak su se okupili prijatelji, obitelj i susjedi, a kućom vlada nevjerica:

- Ovo je jedna fina i kulturna obitelj, moja kćer je njihova snaha. Safet i Eleza su bili dragi ljudi i dobri domaćini. Imaju divnu djecu, dva sina i kćer koje su lijepo odgojili, naročito Safet koji je bio oličenje dobrote. Njihov sin je moj zet i ne mogu vam opisati bol čovjeka koji je na ovakav način izgubio oba roditelja u istom trenutku - rekao je za Kurir Marjan Marić koji tvrdi kako im je motiv za ovakvo nešto još uvijek velika misterija.

U blizini se nalazi i obiteljska kuća Dragoljuba Ajdića, ispred koje su u utorak stajali njegova sestra, supruga i pokoji rođak. Dragoljubova supruga Beara kaže da joj je muž bio miroljubiv čovjek, vrijedan i gostoljubiv. Najteže joj je zbog kćeri i sina koji su u inozemstvu, a smatra kako je pravi razlog stravičnog ubojstva Dragoljub odnio u grob.

- Moj ujak radi od svoje desete godine, sve je ovo sam stekao, nikad nije odbio nijedan posao, a uz to je bio i miroljubiv. Ovaj zločin nikome nije jasan - kaže njegov nećak Aleksandar Zejnulović.

Ipak, mještani špekuliraju kako bi glavni motiv mogao biti Elenin neočekivani potez. Elena i Dragoljub navodno su imali aferu već tri godine, no priča se kako je ona tomu stala na kraj i okrenula se obitelji, a s tim se Dragoljub nije mogao nositi. Neki kažu i da je naročito teško podnosio Elezu vidjeti s mužem kao u trenutku kad im je presudio, javlja Kurir.

Najčitaniji članci