News

Komentari 83

Pao gazda kafane iz Smedereva poznat kao 'Prva frizura Srbije': Trgovao djevojkama i podvodio

Pao gazda kafane iz Smedereva poznat kao 'Prva frizura Srbije': Trgovao djevojkama i podvodio

Gosti su dio usluge plaćali za korištenje soba na katu, do kojih se dolazilo skrivenim prolazom, a ostatak novca su davali djevojkama nakon seksualnih odnosa...

Policija u Smederevu, u okviru velike akcije suzbijanja prostitucije i trgovine ljudima, uhitili su Ljubišu Vasića (55), inače vlasnika kafane i njegovog konobara J.J. (62) zbog trgovine ljudima.

Kako prenosi Telegraf.rs, oni su negirali krivnju.

Inače, Ljubiša je poznat po nadimku 'Prva frizura Srbije', zbog lokni koje godinama njeguje. Već je ranije uhićivan zbog podvođenja djevojki u svom lokalu kod Smedereva.

Ljubiša i konobar se sumnjiče da su u lokalu gostima omogućavali seksualne odnose s djevojkama koje su vrbovali, za novčanu naknadu.

Policija im je oduzela 230.000 dinara (oko 14.700 kuna) koji su, kako se sumnja, stečeni nelegalnim aktivnostima.

Gosti su dio usluge plaćali za korištenje soba na katu, do kojih se dolazilo skrivenim prolazom, a ostatak novca su davali djevojkama nakon seksualnih odnosa.

Osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, privedeni tužitelju u Smederevu. Sud im je odredio pritvor od 30 dana. Ljubiša Vasić je već i ranije imao problema sa zakonom zbog podvođenja djevojaka u svom lokalu, a tada se spekuliralo da je dnevno od povođenja zaraživao oko 500 eura.

 

Najčitaniji članci