News

Komentari 84

Uz smrznuta tijela na Papuku nije bilo dokumenata, radi se o Hrvatima koji su živjeli blizu?!

Uz smrznuta tijela na Papuku nije bilo dokumenata, radi se o Hrvatima koji su živjeli blizu?!

U šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika jučer su pronašli dva smrznuta tijela mlađih muškaraca. Prvo tijelo otkriveno je nakon prolaska ralice, a drugo par kilometara dalje

Iz PU Virovitičko podravskoj navode da su prvo tijelo pronašli u ponedjeljak oko 9.45 sati i to djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega, prilikom prolaska teretnim vozilom s ralicom na spomenutoj relaciji.

Drugo tijelo pronašao je 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, par kilometara dalje, prilikom dolaska do šumskih radnih strojeva.

Kako piše 034portal.hr, radi se o muškarcima koji žive na području Požeško-slavonske županije, u okolici Velike.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetnika iz Bjelovara, oba tijela su prevezena na Odjel Patologije u OB Virovitica, radi obdukcije, te utvrđivanja identiteta. Na kraju kratkog policijskog priopćenja stoji da će se javnost obavijestiti nakon što se provede obdukcija.

U nedjelju je na tom dijelu palo pola metra snijega. Moguće je da su muškarci zalutali u snježnoj mećavi koja je zahvatila područje Parka prirode Papuk. Tijekom ponedjeljka je pretraženo područje na kojima su pronađena tijela i obustavlja se daljnja potraga.

Neslužbeno doznajemo da u trenutku pronalaska nesretnih osoba kod njih nisu pronađeni nikakvi dokumenti.

Najčitaniji članci