Obavijesti

News

Komentari 129

Par s benzinske u Ilici: 'Imamo koronu, dezinficirajte ključ'

Par s benzinske u Ilici: 'Imamo koronu, dezinficirajte ključ'
1

Kako doznajemo, radnici koji su u tom trenutku radili su u velikom strahu, ali srećom se tamo zatekao policajac koji je reagirao po svim pravilima i benzinska postaja odmah je dezinficirana

VIDEO

Na benzinskoj postaji u Ilici u Zagrebu u utorak navečer dogodila se vrlo neobična situacija kada su u večernjim satima tamo došli dvoje starijih ljudi, muškarac od 72 godine, te žena od 70. Ušli su u trgovinu postaje i zatražili ključ od WC-a, Nakon što su ga dobili, muškarac se uputio u WC koji se nalazi s vanjske strane.

Nije ga bilo jedno duže vrijeme, nekih 40-ak minuta. Njihov auto je bio sparkiran na nezgodnom mjestu i kako doznajemo, djelatnik je tražio da se auto pomakne, ali žena navodno nije imala vozačku dozvolu.

POGLEDAJTE VIDEO

S koronom došli na benzinsku u Ilici: ‘Sve smo dezinficirali’

S koronom došli na benzinsku u Ilici: ‘Sve smo dezinficirali’ Reporter: Emirat Asipi Više na https://bit.ly/39jAiOs

Posted by 24sata on Wednesday, March 25, 2020

Djelatnik se vratio unutra, a u trgovini je bio i jedan policajac. Naime, na toj postaji se dijele besplatne kave zdravstvenim djelatnicima, policajcima i pripadnicima Stožera civilne zaštite.

Nakon njega je u trgovinu ušla žena, spustila masku koju je imala preko lica i rekla im da su ona i muškarac pozitivni na korona virus. Djelatnik i policajac su ostali šokirani kada im je gospođa to otkrila i policajac je odmah nazvao svoju postaju gdje su mu potvrdili da je to dvoje starijih ljudi pozitivno na korona virus.

Kontaktirao je i Kliniku za infektivne bolesti te dobio povratnu informaciju da je par uistinu zaražen ovim opasnim virusom te da su im ranije uzeti brisevi, uzorci krvi te potvrđen virus.

'Moja kći je bila zdrava cura, a onda ju je taj virus samo uzeo'
'Moja kći je bila zdrava cura, a onda ju je taj virus samo uzeo'

Žena je rekla da su navodno tek kad su došli na benzinsku postaju saznali da su pozitivni na korona virus, a informaciju su dobili od svoje liječnice. Kada se muškarac vratio iz WC-a, žena je rekla zaposleniku da mora dezinficirati ključ. 

Odmah su smješteni u infektivnu bolnicu, a benzinska je zatvorena i dezinficirana. U srijedu je pumpa normalno nastavila s radom, a kako doznajemo, radnici koji su u tom trenutku radili su u velikom strahu, ali srećom se tamo zatekao policajac koji je reagirao po svim pravilima.

Kako doznajemo, djelatnici koji su radili nisu stavljeni u samoizolaciju. Kako saznajemo, radnici nisu došli u bliski kontakt s oboljelima, navodno su prošli i sve pretrage te su negativni na virus.

I nakon ovog slučaja apeliramo na sve građane da prate uputu Stožera i ne dovode u opasnost sebe i ostale. Svi zajedno se trebamo zajedno truditi da se ova zaraza ne širi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...