Pavičić Vukičević: Hoće li Prica biti na listi? Nismo o tome još razgovarali, dobro surađujemo | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 5

Pavičić Vukičević: Hoće li Prica biti na listi? Nismo o tome još razgovarali, dobro surađujemo

Pavičić Vukičević: Hoće li Prica biti na listi? Nismo o tome još razgovarali, dobro surađujemo

Urbana obnova Zagreba je moja okosnica. Ono što neću raditi drugačije od njega je to što ću nastaviti sve socijalne programe, opisala je Pavičić Vukičević svoj program za Zagreb

VIDEO

Jelena Pavičić Vukičević je u intervjuu za RTL otkrila je zašto se ipak odlučila kandidirati za gradonačelnicu i što će sve promijeniti ako bude izabrana na poziciju.

- Evo, protekla dva tjedna primila sam toliko poruka i poziva podrške, čovjek se treba zapitati nije li došlo vrijeme? Motivirana sam jako - rekla je Jelena Pavičić Vukičević.

Na pitanje 'hoće li biti Bandić nakon Bandića', Pavičić Vukičević spremno odgovara kako će dati sve od sebe da nastavi neke od započetih projekata, ali i da će to obavljati na nešto drugačiji način od svog prethodnika.

Kalinić: 'Ona je očekivan i dobar izbor. Drago mi je da smo ju nagovorili da se ne povuče'
Kalinić: 'Ona je očekivan i dobar izbor. Drago mi je da smo ju nagovorili da se ne povuče'

- On je ne samo meni, nego mnogim ljudima otvorio vrata, morala sam biti lojalna. 2020 godina donijela je mnoge izazove, moramo se referirati na tu činjenicu. Urbana obnova Zagreba je moja okosnica. Ono što neću raditi drugačije od njega je to što ću nastaviti sve socijalne programe. Drugačije ću raditi: otvoriti procese odlučivanja – mi ćemo za svaki projekt pitati građane kakav je njihov stav. Građani su prioritet. Puno smo o tome razgovarali, proteklih godina više- sada su se stvorile digitalne pretpostavke da možemo uključiti građane - nastavila je Pavičić Vukičević.

Komentirala je i trenutni dug grada Zagreba koji sada iznosi 2 milijarde kuna i dodala kako će u planu pokrivanja dugova oslanjati na fondove EU. 

- Mogli smo ne graditi škole i vrtiće, ali smo odlučili suprotno. Tu se rađaju djeca. Mi smo likvidni, što se tiče gubitka mi smo bili u obvezi kako napraviti plan kako ćemo pokrivati dugove. Oslanjat ćemo se na fondove EU - komentirala je.

Jelena Pavičić Vukičević ide u utrku za Zagreb: Milan Bandić bio je fantastičan trener
Jelena Pavičić Vukičević ide u utrku za Zagreb: Milan Bandić bio je fantastičan  trener

Na kraju, osvrnula se i na ostale kandidate s liste. 

- Bit će iznenađenja, vjerujte mi. Nismo razgovarali o tome hoće li na listi biti Natalija Prica. Tek danas sam prihvatila kandidaturu. Ona je s nama od početka, od 2015. godine, predsjednica je stranačke mladeži. Dobro surađujemo - dodala je.

- Svi koji žele prisustvovati gradnji boljeg Zagreba s nama - mogu, ali moram reći da mi je žao da zbog izborne kampanje odustajemo od projekata koji su financirani od strane EU. To je neoprostivo - zaključila je Pavičić Vukičević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Hrvatska se kuha, temperature idu blizu 40 °C:  Pogledajte što nam se sprema ostatak tjedna
OSTAJE CRVENI ALARM

Hrvatska se kuha, temperature idu blizu 40 °C: Pogledajte što nam se sprema ostatak tjedna

Za utorak je crveno upozorenje na snazi za osječku, zagrebačku, karlovačku, kninsku, riječku, splitsku i dubrovačku regiju zbog vrućina. Za osječku i zbog grmljavinskih nevremena...

Elitni snajperist tvrdi: Atentator na Trumpa imao je pomoć. Ovo mi nema smisla, nemoguće je...
KRUŽE TEORIJE

Elitni snajperist tvrdi: Atentator na Trumpa imao je pomoć. Ovo mi nema smisla, nemoguće je...

Čim sam vidio što se dogodilo, odmah mi nije imalo smisla. Ne možete se, u sred bijela dana, samo popeti na krov nekih stotinjak metara od predsjednika, priča bivši snajperist...
Poznati novi detalji! Policajac se uhvatio za krov, vidio napadača i pustio se: 'Nije htio biti ubijen'
ATENTAT NA DONALDA TRUMPA

Poznati novi detalji! Policajac se uhvatio za krov, vidio napadača i pustio se: 'Nije htio biti ubijen'

U tom trenutku napadač je krenuo pucati na skup na kojem je Trump u to vrijeme taman govorio o migracijama, kazao je Michael T. Slupe