Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Penjao se da bi ukrao kabele s dalekovoda? Ubila ga je struja

Naime, u okolici Ledenica ima dosta dalekovoda za visoki napon, ali mnogi od njih su novi i nisu u funkciji, odnosno još "preko" njih ne idu žice  jer su nanovo postavljeni

81 komentara

Još uvijek do kraja nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je u polju u Ledenicama, naselju u zaleđu Novog Vinodolskog u petak navečer od strujnog udara poginuo 29-godišnjak. Prema riječima mještana, stradao je mladić iz Nova Krasa pored Novog Vinodolskog , a njihove su pretpostavke da se po stupu penjao kako bi došao do kabela i zatim ih prodao, piše Novi list.

Naime, u okolici Ledenica ima dosta dalekovoda za visoki napon, ali mnogi od njih su novi i nisu u funkciji, odnosno još "preko" njih ne idu žice  jer su nanovo postavljeni i tek čekaju da uđu u funkciju. Na nesreću mladića, na stupu na koji se penjao kabeli su bili pod naponom.

– Molim vas, ne mogu ništa govoriti, u šoku sam – sa suzama u očima kazala je jedna od članica obitelji. 

Policajci iz Crikvenice, koji su proveli očevid, još uvijek ne daju informacije, a čeka se i službeno izvješće  Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci gdje je tijelo nesretnog mladića  nakon stradavanja završilo.

Možda vas zanima i ovo:
Message