Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
318 komentara

'Ako vam se ne sviđa Advent, možete se baciti u Savu...'

Na sjednici Gradske skupštine pale su teških riječi između gradskog zastupnika Renata Peteka i gradonačelnika Milana Bandića...

318 komentara

Zastupnici Gradske skupštine danas su, posljednji puta ove godine, sjeli u zastupničke klupe, a pred njima je 29. sjednica Gradske skupštine Grada Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sjednica je započela burno. Renato Petek gradonačelnika je podsjetio na sve njegove navodne afere, a Milan Bandić mu je poručio: 'Vi ste jadan čovjek!'

Zastupnik Renato Petek kazao je kako je danas međunarodni dan borbe protiv korupcije te da je Bandić toj korupciji pridonio svojim brojnim aferama. Nakon što je pobrojao afere, Petek je pitao gradonačelnika kako mu je to sve uspjelo.

- Vi ste jadan čovjek. Jadan Čovjek i čemeran. Odakle vam hrabrost da bez argumenata sipate ovakve stvari? Odakle vam hrabrost da se tako ponašate prema gradonačelniku? Vi kao da živite u 46.-oj. Vi optužujete čovjeka i prozivate ga bez dokaza! Odakle vam hrabrost i drskost? Ovdje dođete i izrecitirate te sjednete natrag. Sramota! Jel vas to majka naučila? - kazao je Bandić na što je skupština burno reagirala, izvikujući kako su ovakve riječi gradonačelnika drske, nedopustive i besramne.

AFERA ADVENTSKE KUĆICE Obrtnici su ljuti na Denu: "On jednostavno može što hoće"

Na to je reagirao predsjednik Gradske skupštine, kazavši kako je pogriješio u trenutku kada nije reagirao dok je zastupnik Petek spomenuo brak gradonačelnika Bandića, odnosno njegovu fiktivnu rastavu, a pritom opomenuvši oporbene zastupnike kako nisu reagirali prije, dok sada na izjavu slične intonacije reagiraju.

Nakon toga, u skupštinu je ušao Gordan Maras, kojeg je predsjenik Drago Prgomet istjerao iz skupštine, kazavši mu kako treba napustiti mjesto koje mu ne pripada.

AFERA KUĆICE Pajde i država pojedu im više od pola hambija na Adventu

Bandić je nakon toga nastavio s odgovorom Peteku te je pritom najavio kako će o njegovim nepodobštinama više moći čuti na konferenciji za medije, koju će održati idući tjedan, piše Zageb.info.

Gradska skupština danas odlučuje o proračunu Grada Zagreba | Autor: Marko Lukunic/PIXSELL Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Za korupciju na Adventu prozvala je Bandića i SDP-ova Vesna Nađ.

- Nikad nećete razumjeti što znače vizija, znanje, hrabrost i odgovornost. Da to razumijete, bili biste gradonačelnica. Vi imate šprancu od 2009. godine; Bandić je kriminalac. Ćaća je napustio nestašnu djecu koju je politički učio hodati. Poštujem pozitivne propise. Koristim se vizijom koja je šest puta potvrđena na izborima. Tri puta je Advent proglašen najboljim u Europi. Da nije možda vašom vizijom – kazao joj je Bandić pa joj poručio „ako joj se Advent ne sviđa, na njega ne mora ići ili se može baciti u Savu". Da nema suicidalne misli, odgovorila mu je Vesna Nađ, piše Večernji List.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message