News

Komentari 17

Peteku ukrali novac, a Torjancu rekvizite za predstavu i alat

Peteku ukrali novac, a Torjancu rekvizite za predstavu i alat

Policija došla, ništa izmjerila, ništa fotkala, stala na razbijeno staklo na podu, još ga samo više razmirvila, sat vremena pisali prijavu u toplom autu dok mi čekali na hladnoći, napisao je Torjanac

Dvojica oporbenih zastupnika zagrebačke Gradske Skupštine u nedjelju su, u dva odvojena događaja, doživjela pljačku.

Najprije se na pljačku požalio nezavisni zastupnik i poznati glumac Marko Torjanac, objavivši na Facebooku kako im je netko provalio u kombi. provalnik ili više njih razbio je staklo te ukrao alat i rekvizite za predstavu. Torjanac se pritom požalio i na aljkavost policijskog očevida.

- Policija došla, ništa izmjerila, ništa fotkala, stala na razbijeno staklo na podu, još ga samo više razmrvila, sat vremena pisali prijavu u toplom autu dok mi čekali na hladnoći - uvid i forenzika na naš način. Baš se ono osjećaš sigurno i zaštićeno... Jedino mi žao sto neću vidjeti lica lopova kad shvate da je kompjuter samo kućište kao i mobiteli. Ali ok, idemo dalje... i on line i uživo usprkos svemu - napisao je Torjanac.

Samo dvadesetak minuta kasnije na Facebooku se javio i gradski zastupnik Renato Petek, također nestranački zastupnik oporbe i predsjednik Kluba nezavisnih zastupnika.

- Molim pomoć! Tijekom fotkanja na Sljemenu, uz Činovničku livadu u snijegu, netko mi u blizini popalio torbicu s dokumentima i ključevima s obližnjeg grma - napisao je.


- Torbu i sav sadržaj osim novca pronašao sam pomoću aplikacije Find my iPhone ispod ovog mosta na Sljemenskoj cesti. Zvonio je na mobitelu aktivirani zvuk. Hvala svima na pomoći i brizi! Lopove, kretali smo se za tobom tri sata, imaš sreće što od svih aktivacija zvuka nisam čuo ništa dok sam ti bio blizu po stazama i livadama, no hvala za torbu. dokumente, ključeve i račune - napisao je.

Najčitaniji članci