News

Komentari 11

Pijan u autobusu radio nered: Vikao je, skakao, penjao se po sjedalima, skidao gol do pasa...

Pijan u autobusu radio nered: Vikao je, skakao, penjao se po sjedalima, skidao  gol do pasa...

Policija je privela muškarca(37) u novogradišku policijsku postaju. On je vozeći se u autobusu divljao i rado nered. Bio je pijan a policija je kod njega pronašla i drogu

Muškarac (37) remetio je red i mir i uznemiravao putnike u autobusu na liniji Zagreb-Osijek. Prilikom privođenja u novogradišku policijsku postaju vrijeđao je i omalovažavao policajce. Bio je pijan, od njega je oduzeto 3 grama droge amfetamin.

Naime, na autocesti A3 Bregana -Lipovac, na dionici između Nove Gradiške i Novske, u utorak 16.ožujka navečer između 19.40 i 20.10 sati, u autobusu koji je prometovao na relaciji Zagreb–Osijek 37-godišnji muškarac je ničim izazvan narušavao javni red i mir na izuzetno drzak i nepristojan način, vikom, galamom i psovkama, penjao se i skakao po sjedalima, skinuo majicu i ostao gol do pojasa, sa lica skinuo zaštitnu masku. 

Na upozorenje vozača autobusa da prestane, 37-godišnjak, neslužbeno doznajemo, s područja Osijeka, oglušio se i nastavio narušavati red i mir, izazivajući nelagodu i uznemirenost ostalih putnika.

Vozač je dolaskom na autobusno stajalište u Novu Gradišku bio primoran pozvati policiju da interveniraju, a uočivši policajce muškarac je nastavio s narušavanjem javnog reda i mira, vrijeđao je i omalovažavao policijske službenike pa je uhićen i priveden u novogradišku Policijsku postaju.

Alkotestom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 1,09 promila. Od njega je pritom oduzeto 3 grama droge amfetamin(MDMA). Bit će prekršajno prijavljen zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, te Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Najčitaniji članci