Obavijesti

News

Komentari 49

Pijane vozile Rijekom: Zabijale se u druge aute i u betonski zid

Obje žene privedene su na području Rijeke kada su u četvrtak vozile pod utjecajem alkohola. Jednoj je izmjereno 2,95 promila u krvi, a drugoj vozačici 1,68 promila

VIDEO

Srećom, ozlijeđenih osoba nije bilo u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 20.10 sati na Grobničkoj cesti u Rijeci, a koju je izazvala vozačica (35) upravljajući osobnim vozilom i pri koncentraciji alkohola od čak 2,95 promila.

Ona je tijekom vožnje izgubila kontrolu nad vozilom, skrenula izvan kolnika i udarila u betonski zid. Zbog opasnosti da će nastaviti ugrožavati sigurnost prometa na cestama, zadržana je u službenim prostorijama policije.

Isti dan na području Kantride u Rijeci, policija ulovila i 50-godišnju vozačicu automobila koja je upravljala pri koncentraciji alkohola od 1,68 promila, te u Ulici Vere Bratonje udarila u dva parkirana vozila. Nakon sraza dotična je napustila mjesto događaja, a nedugo zatim u Bujskoj ulici udarila i u osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 30-godišnji vozač. Na sreću ozlijeđenih nije bilo, a policija je i ovu pripitu zadržala u svojim prostorima do otrežnjenja. Obje žene bit će sankcionirane prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Inače, u četvrtak je na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno 13 prometnih nesreća, u kojima je teško ozlijeđena djevojka. 

Ta posljednja nezgoda dogodila se na području Čavli, kad je 50 godišnji vozač naletio na pješakinju mlađe životne dobi koja je cestu prelazila izvan obilježenog djela. Pomoć joj je pružena u KBC-u. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"