Obavijesti

News

Komentari 154

Užas u rodilištu: Pištoljem je iznudio carski rez za suprugu

Užas u rodilištu: Pištoljem je iznudio carski rez za suprugu
1

S Magnumom na porođaj: Ženu su liječnici porodili kako je A.G. tražio. Ona i beba su dobro. Nasilnog muža su saslušali i kazneno prijavili za ugrožavanje sigurnosti

VIDEO

Sve ću vas pobiti! Već sam robijao u zatvoru deset godina, neće mi biti problem još nekoliko odležati, vikao je A. G. na ginekologiji u Sarajevu u BiH. U četvrtak oko 2 sata dovezao je suprugu koja je dobila trudove u Opću bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš”. U hodniku je presreo liječnicu, psihički iscrpljenu jer je upravo imala kompliciran porođaj, te joj zaprijetio da će je udaviti ako njegovo drugo dijete ne porodi carskim rezom. Ona mu je kazala kako za to nema nikakvih medicinskih razloga, na što je on povikao kako će izvaditi Magnum i pobiti cijeli liječnički tim, u kojemu su, uz liječnicu specijalisticu, specijalizant, medicinska sestra i anesteziolog. Nervozni muškarac prijetnje je začinio psovkama i povicima ne želeći slušati njihove dijagnoze.

Poslušali su ga i porodili ženu carskim rezom. Nasreću, sve je prošlo dobro, a majka i beba odlično se oporavljaju. Kako doznajemo, riječ je o djevojčici koja je bila teška 3,5 kilograma te duga 52 centimetra. Direktor bolnice dr. Bakir Nakaš kaže da osoblju zamjera jedino što nisu odmah zvali osiguranje bolnice i sve prijavili policiji.

- Očito je da su htjeli izbjeći sukob s muškarcem i gore posljedice. Nasreću, nije došlo do komplikacija, do kojih može doći kod carskog reza - kazao nam je dr. Nakaš.

Dodao je kako je uputio oštro upozorenje njima i ostalim liječnicima da ne smiju podleći ovakvim pritiscima. Istaknuo je da liječnici ionako rade pod velikim pritiskom jer je već bilo slučajeva napada pacijanata na liječnike, pa čak i vitlanja pištoljem. Smatra kako treba raditi na prevenciji ovakvih slučajeva.

Služio kaznu u Zenici

Muškarac iz Sarajeva već je osuđivan te je odslužio višegodišnju kaznu zatvora u Kaznenom zavodu Zenica u BiH. Navodno je prijetio liječnicima jer je njegova supruga prvo dijete rodila vakuumom. Iako to nije ostavilo posljedice na bebu, kod njega je izazvalo strah pa je tražio da je porode carskim rezom. Policija je prijavu iz bolnice zaprimila u petak ujutro. A. G. su saslušali i kazneno prijavili za ugrožavanje sigurnosti. Nisu ga zadržali u pritvoru. Prijeti mu do pet godina zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.