Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Pitbul sije strah po Đakovu, rastrgao je štene od 4 mjeseca

Josip je u Kinološki centar došao sa malim štencem kojeg je udomio iz azila. Tamo su bili mladići s pitbulovima. Počeli su ga provocirati dovikujući mu: 'Je l' to mačka'

Pixsell
Foto: Pixsell

Student Josip Vuletić, koji je iz Zagreba na vikend došao u posjet roditeljima, doživio je najgoru noćnu moru svakog vlasnika psa. On je iz azila udomio četveromjesečno štene mješanca jazavčara.

- Išao sam s njim prošetati i došao sam u Kinološki centar jer znam da tamo ima ograđen prostor za pse, gdje se vlasnici pasa obično druže. Moj pas bio je na povodcu - započeo je očajni Josip. 

U centru su tad bila tri mladića s pitbulovima, koji nisu bili vezani. Nakon što su ga vidjeli, kaže, svezali su ih.

- Ja sam svog psa pustio i on je bio stalno pokraj mene. U jednom trenutku dečki su me počeli provocirati dovikujući mi: ‘Je l’ to mačka ili kakva druga životinja’ i slično. Jedan od njih, mladić (20) iz Đakova, pustio je svog psa. Ovaj je istog trena potrčao prema mome i zabio mu zube u leđa. Odmah ga je slomio. Oni su se smijali i rekli: ‘Ako je to i bio pas, sad više nije’ - u nevjerici je ispričao. 

Iako je odmah odvezao psića kod veterinara, nažalost, nije mu bilo spasa. Slučaj je prijavio policiji, kojoj je mladić već poznat jer sije strah u Đakovu. Pas je trenutačno pod nadzorom.

Možda vas zanima i ovo:
Message