News

Komentari 179

Plenki ne ide na finale, ali zato će navijati Kolinda i Z. Marić!

Plenki ne ide na finale, ali zato će navijati Kolinda i Z. Marić!

Iz Vlade su nam samo poručili da premijer Plenković neće ići na finale rukometnog eura u Stockholmu, a da za ostale ministre ne znaju. Grabar Kitarović ide o svom trošku i sa sobom planira voditi i supruga Jakova

Potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić bio je jedni predstavnik Vlade u dramatičnoj pobjedi hrvatske rukometne reprezentacije nad Norveškom. Fotografije svjedoče da je grizao nokte od nervoze, ali na kraju je ipak slavio pobjedu nakon iscrpljujućih produžetka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ministar Marić je nosio dres broj 3 koji nosi njegov prezimenjak Marino koji je briljirao u prvom poluvremenu. Uz njega je na tribinama bio i savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović Tomislav Madžar. Kako smo već objavili, Madžar se pojavio s dizajnericom Aleksandrom Dojčinović i tako su javno potvrdili svoju ljubav.

No, sada stiže političko pojačanje na tribine. Još uvijek aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović stiže na finalnu utakmicu u kojoj će kauboji probati osvojiti europsko zlato, jedino koje im još nedostaje s velikih natjecanja.

- Predsjednica planira ići čarter letom s navijačima kao privatna osoba. Ona sama snosi sve troškove - potvrdili su nam u Uredu predsjednice. I suprug Jakov bi trebao putovati s njom.

Iz Vlade su nam potvrdili da premijer Andrej Plenković neće putovati u Švedsku, a nisu mogli reći hoće li neki ministri ići privatno. Predsjednik Sabora Gordan Jandroković koji je strastveni obožavatelj rukometa, također neće na finale. Iako nam se Zdravko Marić nije javio to potvrditi, neslužbeno doznajemo da bi on ipak trebao ostati Stockholmu i bodriti kauboje.

Najčitaniji članci