News

Komentari 232

Plenković: 'Milanović se ponaša kao iskompleksirani ljubomorni lažljivac. Govori tlapnje i laži'

Plenković: 'Milanović se ponaša kao iskompleksirani ljubomorni lažljivac. Govori tlapnje i laži'

Kad bude takvih napada, bit će i ovakvih odgovora. Da ne misli da će mene impresionirati. Kakav je neradnik kao premijer bio, o tome se pričaju priče, rekao je Plenković

Premijer Andrej Plenković obratio se medijima u Vinkovcima tijekom svoje turneje Slavonijom. Izašavši pred novinare Plenković je rekao kako je održan sadržajan sastanak s gradonačelnikom Vinkovaca i županom te je potpisan ugovor za izgradnju obilaznice. 

I u Vinkovcima je bilo neizbježno komentirati nastavak prepucavanja između Zorana Milanovića i Milorada Pupovca kojeg je predsjednik danas na Pantovčaku prozvao da je zaštićeniji "od pande u njujorškom zoološkom vrtu".

"Imao sam jako intenzivan dan danas i nisam gledao ni slušao ovo što je bila bujica i salva uvreda na osobnoj razini, mislim da se sada ponaša kao iskompleksirani ljubomorni lažljivac, to je okvir koji mogu zaključiti. Nema nikakvog špijuniranja, nego kulturan poziv za prijedlog predsjednika Vrhovnog suda. Tlapnje i laži da ga netko špijunira koje pušta u eter ne idu, ljudi ne bi imali što čuti", poručio je premijer Plenković. 

"Ovaj stil, drugi val takve komunikacije dolazi isključivo s njegove strane. Kad bude takvih napada, bit će i ovakvih odgovora. Da ne misli da će mene impresionirati. To neće ići. Kakav je neradnik kao premijer bio, o tome se pričaju priče", rekao je. 

Premijer Penković je već ranije danas komentirao objave predsjednika Milanovića na Facebooku i njegov obračun s Miloradom Pupovcem te ocijenio da je Milanović "izašao iz okvira normalne komunikacije predsjednika Republike“.

Komentirao je i situaciju s veledrogerijama te rekao kako "uvijek pred važne datume nešto potražuju". Kazao je kako uopće nije pratio što su predstavnici veledrogerija danas govorili te da je ministrima Berošu i Mariću rekao da "zagrebu" u te dugove i vide ima li tu nepotrebnih troškova. 

Osvrnuo se i na župana Anušića koji je usred sastanka dobio pozitivan nalaz na koronavirus te kazao kako se nije činilo da ima simptome. 

"Pretpostavljam da je sada u samoizolaciji", rekao je premijer. 

Najčitaniji članci