Obavijesti

News

Komentari 48

Obitelj se otrovala plinom, otac kritično, a beba umrla u bolnici

Obitelj se otrovala plinom, otac kritično, a beba umrla u bolnici
6

Plin je procurio u stanu u Rokovoj ulici, a kineski državljani odmah su prebačeni u bolnicu gdje im se pruža liječnička pomoć. U bolnici je umrla beba stara 17 mjeseci

VIDEO

U središtu Splita, u prizemnom stanu u Rokovoj ulici broj 68 u srijedu ugljičnim monoksidom se otrovala tročlana kineska obitelj, roditelji i beba stara 17 mjeseci. 

Neslužbeno doznajemo da je suprug Chen Hai Fei kritično, a žena Lan Ai Zhu je stabilno. Dijete su reanimirali, ali nažalost nije preživjelo.

Supružnike i bebu je pronašla Ling Wan. Otrovana žena je sestra njezinog muža. Ling je rekla kako stradali supružnici tu žive već pet godina.  

Radnici koji su adaptirali susjednu kuću rekli su kako je obitelj jutros oko devet sati pronašla rodbina.

- Jedna žena, čuli smo da im je ona rođakinja je jutros došla pred podstanarski stan i pošto joj nitko nije odgovarao na kucanje po vratima i prozorima, razbili je prozor i ušla u kuću. Tamo je zatekla na krevetu beživotno tijelo muškarca i bebe, a dok je stradala žena bila pri svijesti, ali dezorijentirana - rekli su radnici. Dodali su i kako su oni pritekli u pomoć. 

- Baš smo otišli na kavu i u dok smo sjedili u kafiću vidjeli smo dvije Hitne kako pokušavaju svladati ledom okovanu uzbrdicu. Nisu uspjeli i otišli su okolnim putem. Mislili smo da se opet netko polomio na ledu. Vratili smo se na posao i u dvorištu susjedne kuće zatekli dramu. Žena je mobitelom zvala Hitnu te je zapomagala i dozivala nas da joj pomognemo. Kroz prozor smo ušli u stan i vidjeli supružnike kako leže na krevetu. Bebu nismo vidjeli. Nije se osjećao niti smrad dima niti plina pa smo mislili da ih je bolest pokosila. Ležali su blijedi i malaksali - ispričali su radnici. Minutu nakon njih do stana se probila Hitna i prebacila stradale u bolnicu. 

Susjedi su ogorčeni na gradske službe jer nisu napravile ništa da se grad očisti od snijega i leda. 

- Da su ulice bile čiste, Hitna, vatrogasci i policija bi došli ranije i možda spasili obitelj - kaže susjed. 

- Ne mogu vjerovati da se dogodila ovakva tragedija. Još jučer smo s njima čistili snijeg i led. Očistili su prilaz kući kao da su slutili neko zlo - kaže susjed.   

Ling Wan i njezin suprug Wan Yu u Splitu imaju trgovinu. Tea koja tri godine radi u trgovini kaže kako je njezin gazda u srijedu u trgovini bio do devet sati, a njegova žena do 9.30.

- Gazda je otišao i ostavio mobitel. Za tragediju sam saznala na vijestima. Moji poslodavci imaju dvoje djece stare četiri i godinu i pol, koji žive u Kini. Koliko znam stradali su njihovi rođaci - rekla je Tea. 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina
JE LI SLOŽIO KRIŽALJKU?

Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina

Kako saznajemo, Vesna Vučemilović je i prije odluke predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om, dala potporu koaliciji HDZ-a i DP-a. Zurovec također ima drugačiji stav od svoje stranke i nije protiv HDZ-a.