Obavijesti

News

Komentari 0

Počeo šesti ciklus programa Menadžment kamping resorta

Počeo šesti ciklus programa Menadžment kamping resorta

Polaznici mogu osvojiti i vrijednu nagradu jer Kamping udruženje Hrvatske nagrađuje polaznika s najboljim rezultatom na ispitu vikendom u mobilnoj kućici

VIDEO

Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu (FMTU) u Iki u ponedjeljak je počeo šesti ciklus programa cjeloživotnog obrazovanja "Menadžment kamping resorta" s 51 prijavljenim polaznikom iz pet zemalja.

Prvi put sudjeluju polaznici izvan Hrvatske, i to dvoje iz Slovenije te po jedan iz Rusije, Srbije i Bosne i Hercegovine, izvijestio je Fakultet.

Nastava se odvija tijekom dva tjedna i uključuje 60 sati online nastave te terensku nastavu u Premium kamping resortu Krk. U ovom resortu će se polaznici praktično upoznati s operacijama u kampovima te će imati priliku razgledati mega-kamper Morello. Ujedno će biti smješteni u mobilnim kućicama.

Zimski obiteljski odmor nikada nije bio ovako uzbudljiv
Zimski obiteljski odmor nikada nije bio ovako uzbudljiv

Za zanimljivu, interaktivnu, modernu i praktično orijentiranu nastavu ove godine ovog ciklusa je zaduženo najviše predavača do sad, njih 34. Uz profesore s FMTU, predavanja će održati vrhunski stručnjaci iz prakse, partneri najuspješnijih poduzeća. Ove godine prvi put sudjeluju Uwe Frers, direktor ADAC Pincamp – najvećeg automobilskog kluba na svijetu, Cristiano Bozzetti, direktor marketinga tvrtke CRIPPA – jednog od najvećih proizvođača mobilnih kućica, Klemen Hren – voditelj najvećeg slovenskog portala za kamping te Ward Wijngard – direktor Udruge kampova Costa Brava – Girona.

Polaznici mogu osvojiti i vrijednu nagradu jer Kamping udruženje Hrvatske nagrađuje polaznika s najboljim rezultatom na ispitu vikendom u mobilnoj kućici. Svi koji uspješno završe program i polože završni ispit stječu 10 ECTS bodova.

MTV je zakupio resort u Istri, u tajnosti snimaju poznati reality
MTV je zakupio resort u Istri, u tajnosti snimaju poznati reality

Dekanica FMTU Sandra Janković je izrazila zadovoljstvo odazivom polaznika. "Ovaj jedinstveni program cjeloživotnog obrazovanja pohađaju zaposlenici i menadžment kampova, ali svake godine imamo i sve više privatnih polaznika koji žele postati kamping poduzetnici ili se dodatno educirati. Fakultet prepoznaje važnost i mogućnost razvoja ove vrste smještaja posebno u okviru Europskog zelenog plana, ali i postpandemijskog turizma te planiramo i otvaranje prvog Europskog master studija iz Održivog menadžmenta outdoor ugostiteljstva u 2023. godini", navela je.         

Voditeljica i idejna autorica programa Josipa Cvelić Bonifačić ocijenila je da je obrazovanje iz menadžmenta kamping resorta s praktičnim znanjima i iskustvima najboljih iz branše, put prema razvoju kvalitete, održivosti i uspješnosti kampova. "Buduće menadžere i poduzetnike u kampingu učimo kako razvijati kampove koji će biti, ne samo gospodarski uspješni, već i višestruka dobrobit destinacije i njenog stanovništva: da doprinose ukupnoj kvaliteti  destinacije, da pažljivo brinu o okolišu, energiji, da oplemenjuju već postojeće zelene oaze kroz nježnu i raspršenu gradnju", navela je Cvelić Bonifačić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a