Obavijesti

News

Komentari 517

Podravina: Mladić (22) je oteo curicu (12) i silovao je satima

Mladić je bio obiteljski prijatelj, a djevojčicu je oteo 20-ak metara od kuće. Prvo je odvezao rođaka kući, a onda ju je na silu strpao u auto i silovao četiri sata

VIDEO

Mladić (22) oteo je krajem prošlog tjedna u Podravini u kasnim večernjim satima dvanaestogodišnju djevojčicu i silovao ju četiri sata.  Monstrum je prvo odvezao rođaka kući, a pri povratku djevojčicu strpao na silu u auto dvadesetak metara od njezine kuće dok se vraćala od prijateljice kod koje je pisala domaću zadaću, otkrili su nam njezini još uvijek šokirani roditelji.

- Bio je naš kućni prijatelj i nikada svojim ponašanjem ili izjavama nije pokazao da mu se kćer sviđa. Oko 20 sati je s bratićem starim 15 godina naišao pored kćerke, oteo ju i nestao u nepoznatom smjeru te ju oko ponoći vratio na ulaz u selo. Nadam se da će dobiti maksimalnu zatvorsku kaznu – rekao je otac djevojčice i dodao da počiniteljev bratić nije sudjelovao u tom zvjerstvu, no nije ga mogao spriječiti jer je bio fizički preslab da mu se suprotstavi.

Osumnjičeni za silovanje je otac četvero djece

Roditelji su tek ujutro saznali što se dogodilo i odmah o svemu obavijestili policiju, koja je zatim u slučaj uključila i liječnike te socijalnu službu. Na djevojčici su pronađene modrice i drugi tragovi nasilja, a koprivnički liječnici su utvrdili i da je silovana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Odveli smo ju i liječnicima u Zagreb, koji su također potvrdili silovanje. Strašno, mislili smo da dobro poznajemo to čudovište od čovjeka ali prevarili smo se. Normalno se ponašao, nikada nije pio niti se drogirao, nije imao problema sa zakonom i još uvijek nam nije jasno zašto je do toga došlo. Uostalom, i on je roditelj četvero djece, a mojoj je obitelji nanio strašnu bol i tugu – kazala nam je majka sa suzama u očima i napomenula da se njezina djevojčica u međuvremenu vratila u školu iako se nije oporavila od šoka.

- Spava po danu jer se boji mraka, previše se boji ići navečer sama iz škole pa idemo po nju i ne voli izlaziti sama iz kuće ako baš ne mora - rekla je majka.

Otac i majka djevojčice kažu da je počinitelj za njih mrtav, ali da mu se neće osvećivati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 517
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1