Obavijesti

News

Komentari 62

Pohotne predatorice u školama sve su hrabrije: Zavode učenike dok im drugi čuvaju stražu...

Pohotne predatorice u školama sve su hrabrije: Zavode učenike dok im drugi čuvaju stražu...

Prošlih godina u porastu je seksualno zlostavljanje u školama, velik broj prijavljenih slučajeva stiže nam iz SAD-a, a nerijetko su zločinke učiteljice za koje biste zadnje rekli da su za tako nešto sposobne...

VIDEO

"Mlada učiteljica priznala da je seksualno iskorištavala učenika (14)", "Učiteljica 30 puta silovala učenika, kroz suze je sve priznala", "Razvratna učiteljica silovala učenika, prijeti joj 25 godina zatvora", "Ravnateljica misteriozno dala ostavku. Onda su otkrili zašto. Tinejdžera je dirala i u učionici!"...

Navedeno su samo neki od slučaja seksualnog zlostavljanja učenika od strane učiteljica i ravnateljica koji su izašli u javnost od početka ove godine...

Mlada učiteljica priznala da je spavala s učenikom (14): 'Jadan dečko. Ona nek trune u zatvoru'
Mlada učiteljica priznala da je spavala s učenikom (14): 'Jadan dečko. Ona nek trune u zatvoru'

Nisu ovi slučajevi zapravo ništa novo. Prošlih godina u porastu je seksualno zlostavljanje u školama, većina prijavljenih slučajeva stiže nam iz SAD-a, a nerijetko su zločinke učiteljice za koje biste zadnje rekli da su za tako nešto sposobne...

Umjesto savjeta, stenjanje

Melissa Rockensies (34), učiteljica iz New Yorka, uhićena je u kolovozu 2023. pod optužbama da je silovala 14-godišnjeg učenika. U prošlosti je na društvenim mrežama dijelila objave u kojima je naglašavala važnost pristanka prije upuštanja u seksualne odnose, objašnjavala što se smatra silovanjem, savjetovala djeci da nikad ne drže tajne od svojih roditelja...

Učenik joj se obratio jer je imao problema s kolegom iz razreda, ali umjesto savjeta i utjehe, od učiteljice je počeo primati lascivne poruke. Pisala mu je kako će zbog njega stenjati cijele noći, dnevno mu je upućivala na desetke takvih poruka...

Suđenje joj je u tijeku, brani se sa slobode, ali prijeti joj dugogodišnja kazna ako joj se dokaže krivnja. Idući tjedan čeka je novo ročište, a njezin suprug uvjeren je u njezinu nevinost.

Učiteljica je 30 puta spavala s učenikom, kroz suze je priznala sve. Prijeti joj doživotni zatvor
Učiteljica je 30 puta spavala s učenikom, kroz suze je priznala sve. Prijeti joj doživotni zatvor

- Ona je majka predivne troje djece. Važan je dio zajednice i škole, svi vjerujemo u njezinu nevinost - kazao je suprug William.

Učiteljica mjeseca uhvaćena zbog zlostavljanja

Casey McGrath (28) iz Tennesseeja optužena je za silovanje učenika čija dob nije navedena, tek da je riječ o maloljetniku starijem od 13 godina. Malo prije nego što će biti uhićena i optužena, Casey su učenici proglasili najboljom učiteljicom mjeseca! Hvalili su njezin rad i pristupačnost. Taj članak je nakon optužbi uklonjen s interneta.

Ako joj se dokaže krivnja, prijeti joj od dvije do 12 godina zatvora.

Novi detalji razvratne učiteljice: Silovala učenika, može i 25 god. u zatvor! Ovo joj je bivši suprug
Novi detalji razvratne učiteljice: Silovala učenika, može i 25 god. u zatvor! Ovo joj je  bivši suprug

Megan Jordan (26) uhitili su prošle godine nakon što je netko srednjoj školi u Virginiji dojavio da ima sumnjiv odnos s jednim od učenika kojem predaje.

Pred nju su stavili sve dokaze, uključujući i njezin DNA koji su pronašli na krevetu 14-godišnjeg učenika. Kako piše Mirror, učiteljica je sve priznala i prijeti joj i do 50 godina zatvora! Kako piše u optužnici, američka učiteljica je u više navrata potajno dolazila u sobu maloljetnog učenika s kojim je imala odnose. Učenici su rekli kako su primijetili da nešto nije u redu.

- On ne bi radio ništa, ne bi ni pisao zadaću, a ona nije ni trznula na to. U zraku su se osjetile tenzije. Zaslužuje trunuti u zatvoru za ono što mu je učinila - napisao je jedan od učenika.

Ravnateljica misteriozno dala ostavku. Onda su otkrili zašto. Tinejdžera je dirala i u učionici!
Ravnateljica misteriozno dala ostavku. Onda su otkrili zašto. Tinejdžera je dirala i u učionici!

Presuda pohotnoj učiteljici je u svibnju ove godine.

Tu je i učiteljica iz Arkansasa koja je priznala je priznala kako je učenika seksualno iskoristila više od 30 puta.

Prijeti joj doživotna kazna zatvora

Udana majka Heather Hare (33) prvi put je dospjela na naslovnice iz dobro razloga, tamo 2020. godine, kad su je u emisiji “Dobro jutro, Ameriko” iznenadili učenici i na taj se način s njom oprostili jer su zbog nastave na daljinu tijekom pandemije ukinuli predmet koji je predavala.

Nekada omiljena učiteljica sada se potencijalno suočava s doživotnom kaznom zatvora nakon što je prošlog mjeseca priznala krivnju za prijevoz maloljetnika preko državne granice zbog nezakonite seksualne aktivnosti, izvijestili su tužitelji. Uhitili su je prošlog travnja kada je 17-godišnji učenik prijavio njezino opetovano zlostavljanje.

Mama pratila sina na aplikaciji. Zatekla ga je u autu s mladom učiteljicom, a stakla zamagljena
Mama pratila sina na aplikaciji. Zatekla ga je u autu s mladom učiteljicom, a stakla zamagljena

Dječak, čiji se identitet skriva iza inicijala 'J.R.', rekao je policiji da je upoznao Heather prvog dana njegove završne godine u srednjoj školi Bryant u jesen 2021. godine, rekao je pomoćnik američkog državnog odvjetnika John Ray White na sudskom saslušanju.

Datum izricanja presude još nije poznat.

Za vezu s učiteljicom znao dječakov otac?!

Hailey Clifton-Carmack (26) predavala je matematiku u srednjoj školi u Missouriju. Imala je seksualne odnose s učenikom za što je znao i dječakov otac. I on je u pritvoru i prijeti mu do 10 godina zatvora.

Učiteljicu su optužili za seks s učenikom, silovanje drugog stupnja, ugrožavanje djeteta i zlostavljanje djeteta mlađeg od 17 godina.

Ako je optuže po sve četiri točke, može 25 godina u zatvor.

Dječakov otac dopusti joj je da dolazi kod njih doma, a rekao je i da će lagati ako treba da zaštiti sina i da je bolje da to radi s njegovim znanjem, nego iza njegovih leđa. Optužili su ga za zanemarivanje i ugrožavanje djeteta.

Kako su objavili američki mediji, u optužnici piše da su drugi učenici čuvali stražu dok su učiteljica i 16-godišnjak bili u učionici. Odnose su imali i iza njegove kuće nakon čega se učenik hvalio drugima fotografijama izgrebanih leđa.

Dječaka zavela u školi i silovala mjesecima. Policiji ispričao sve detalje. Našli i eksplicitne fotke
Dječaka zavela u školi i silovala mjesecima. Policiji ispričao sve detalje. Našli i eksplicitne fotke

No jedan od njegovih vršnjaka to je prijavio školi, a škola policiji.

Detektivi su stigli u školu 8. prosinca prošle godine. Ispitali su učiteljicu koja je negirala da je imala neprimjerene odnose s učenikom. Oduzeli su joj mobitel, ali nisu smjeli pregledati sadržaj dok nisu dobili nalog.

Učiteljica zavela učenika, otkrili su sve gadosti koje mu je radila! Boje se da ima još žrtava u školi
Učiteljica zavela učenika, otkrili su sve gadosti koje mu je radila! Boje se da ima još žrtava u školi

Učiteljica matematike koja je u školi u Missouriju radila tek godinu dana i kojoj je to bio prvi stalni posao, spakirala je torbe i 23. prosinca otišla je rodbini u Teksas. Policija u međuvremenu dobila nalog i u mobitelu su joj pronašli dokaze da je imala seksualne odnose s učenikom. Raspisali su nalog za uhićenje i predatorica je brzo završila u pritvoru.

Davala mu 'travu' i alkohol

Krajem prošle godine Amerikanci su uhitili Melissu Marie Curtis (31) zbog slučaja iz 2015 godine. Otkrilo se kako je ova predatorica imala odnose s učenikom koji je tada imao 14 godina, a bila mu je učiteljica. Ona je tada imala 23 godine i tek je počela raditi u školi.

Učeniku je navodno davala alkohol i marihuanu, navodno su imali seksualne odnose više od 20 puta, jednom čak i u učionici. Platila je jamčevinu od 50.000 dolara i branit će se sa slobode.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.