Obavijesti

News

Komentari 21

Pojeo lice svoje žrtve, a sad se brani: 'Gonio me demon Daniel'

Pojeo lice svoje žrtve, a sad se brani: 'Gonio me demon Daniel'
1

HOROR U AMERICI: Austin Harrouff ubio je bračni par. Policija, kada je došla na mjesto zločina, vidjela je mladića kako jede komade lica svoje žrtve te ispušta životinjske krikove

VIDEO

Austin Harrouff (22) kanibal iz Floride optužen za dvostruko ubojstvo i pokušaj ubojstva, opiranje uhićenju i provalu, tvrdi da je zločine počinio jer je bježao od "demona koji se zove Daniel".

Tužitelji su u utorak objavili intervju s optuženikom u kojem je on rekao da je izgubio pamet kad je otišao iz restorana u kojem se posvađao s ocem. Psiholog je u intervjuu mladića pitao o "vragu koji je s njim razgovarao", a Austin je počeo govoriti o "demonu koji se zove Daniel". 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prestrašio sam se svojeg uma - rekao je Austin.

On je u kolovozu 2016. godine do smrti tukao i izbo bračni par Michelle Mishcon (53) i Johna Stevensa (59). Ako ga osude za ubojstvo mogao bi dobiti smrtnu kaznu, piše The Sun. 

Austin Harrouff ljutito je izletio iz restorana u kojem je večerao ocem, sestrom i prijateljima. Pješačio je više od 4 kilometra po ljetnoj žegi da bi potom naletio na bračni par koji je bezbrižno sjedio u svojoj garaži i gledao televiziju. U divljačkom pohodu Harrouff je ozlijedio i susjeda Jeffa Fishera (47) koji je pokušao pomoći nesretnom paru.

Na kraju se ipak uspio izvući uz lakše ozljede te pozvati policiju. Došavši na mjesto zločina, policija je ugledala mladića kako u donjem rublju sjedi na prilazu garaži pored tijela Johna Stevensa i jede komade njegova lica, te pritom ispušta životinjske zvukove.

Više naoružanih policajaca jedva je svladalo bivšeg hrvača. Policija nije pucala na njega bojeći se da bi mogli ubiti žrtvu, no tek kasnije su shvatili da je nesretni muškarac odavno mrtav. Tijelo Michelle Mischon pronašli su kako nepomično leži u garaži. 

Njegova majka, nesvjesna što je mladić počinio, nazvala je policiju i prijavila njegov nestanak.

- Moj sin je nestao, zabrinuta za sam njega. Čudno se ponaša. U posljednje vrijeme sam uočila da se nešto promijenilo. Kaže da se osjeća besmrtno, poput superjunaka. Ne znam što se s njim događa - kazala je tada policiji.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke