News

Komentari 13

Policija: Dojava o bombi u Avenue Mallu bila je lažna

Policija: Dojava o bombi u Avenue Mallu bila je lažna

Zbog dojave o mogućoj postavljenoj eksplozivnoj napravi u trgovačkom centru Avenue Mall u Zagrebu policija je pregledala cijeli centar

Zagrebačka policija potvrdila je da je u četvrtak oko 20 sati zaprimila dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi u trgovačkom centru Avenue Mall. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Posjetitelji i zaposlenici centra su odmah evakuirani, a policija je centar temeljno pregledala te je oko 22:30 utvrdila da je dojava bila lažna. 

- Sjedili smo u kinu, svjetla su se upalila i uputili su nas da izađemo vani. Na ulazu su nam rekli da moramo izaći, ne možemo po automobil u garaži centra - rekao nam je čitatelj koji se zatekao u kinu kada je oko 20:35 počela evakuacija.

- Inače radim u jednoj trgovini u Avenue Mallu. Pustili su na razglas da moramo svi izaći van i da zatvorimo poslovnice. Bilo je oko pola 9. Svi su odmah počeli izlaziti van. Ljudi su se raspitivali što je, nitkom ništa nisu htjeli reći - rekla nam je zaposlenica D. K. u Avenue Mallu.

- Kolegica se baš uplašila, a mene nije baš bilo strah, kao da već znam da je lažna dojava - dodala je.

Ovo nije prva dojava o bombi u Avenue Mallu, istu ovakvu dojavu policija je zaprimila 18. svibnja. U nedjelju je policija zaprimila čak 11 dojava o mogućoj bombi za nekoliko trgovačkih centara u Zagrebu, a kasnije je objavljeno da su prijeteći mailovi stigli s ruske domene. Srećom, sve su bile lažne.

Nova dojava o bombi u Avenue Mallu Nova dojava o bombi u Avenue Mallu