Obavijesti

News

Komentari 827

Policija u jezeru pronašla tijelo nestalog Patrika Fogadića (5)

Policija u jezeru pronašla tijelo nestalog Patrika Fogadića (5)
13

Kako neslužbeno doznajemo u akumulacijskom jezeru u Prelogu su pronašli tijelo Patrika Fogadića. Pronađen je i auto, a potraga za majkom Ivanom se nastavlja

VIDEO

Nakon gotovo trodnevne potrage, policija je u jezeru HE Čakovec nizvodno od Marine Prelog u srijedu u poslijepodnevnim satima pronašla plutajuće tijelo nesretnog dječaka Patrika Fogadića (5). Tijelo je navodno ugledao šetač i odmah izvijestio policiju. Time su se obistinile najcrnje slutnje da je Ivana Fogadić (29) ispunila svoju prijetnju koju je objavila u nedjelju u kasnim satima na Facebooku, te oduzela život jedinom djetetu i sebi. 

Iz policije su nam potvrdili da je pronađeno tijelo dječaka koje bi upućivalo na malog Patrika, ali će nakon obdukcije, koja će se obaviti najvjerojatnije u četvrtak, biti poznati detalji tragedije koja je šokirala ne samo Međimurje, već gotovo cijelu zemlju čiji su građani sa strepnjom pratili dramu. 

Nakon pronalaska dječakova tijela, Patrikov otac kojemu su kod jezera u kolima Hitne ukazivali pomoć, iskočio je iz vozila i uz povike: 'Patrik, Patrik', ali su ga, kako doznajemo, dvojica policajaca spriječila da ne skoči u jezero.

Policija je u Derivacijskom kanalu, koji se nalazi između Preloga i Orehovice locirala automobil, ali je varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo koje je preuzelo slučaj zbog mraka i nevremena, odlučilo da se vozilo izvadi u četvrtak u jutarnjim satima. Pretpostavlja se da je Ivana Fogadić u Opel Astri, u kojoj je zajedno sa sinom krenula na put bez povratka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Istraga bi trebala dati odgovor je li Ivana doista namjerno odvezla automobil u kanal, koji ide uz lokalnu cestu i širok je oko 40 metara i velike dubine, ili je zbog brzine i psihičkog stanja jednostavno sletjela u kanal. Koliko su struje jake u kanalu vidi se i po tome što je Patrikovo beživotno tijelo plutalo nekoliko kilometara od mjesta gdje se nalazi automobil pa do jezera gdje je pronađen. 

Glasnogovornik PU međimurske, Radovan Gačal nam je kazao kako je na tom dijelu ceste i prije bilo slijetanja vozila u kanal pri čemu je bilo i poginulih. 

Podsjetimo, Ivana i Patrik Fogadić nestali su iz Totovca u noći na ponedjeljak. Ivana je na Facebook profilu napisala oproštajnu poruku iz koje se moglo naslutiti ono najgore - da će se sebi i sinu oduzeti život. Posljednji signal s njezinog mobitela uhvaćen je u ponedjeljak ujutro u međimurskoj općini Orehovici. Majka i sin odvezli su se u Opel Astri plavosive boje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 827
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u