News

Komentari 48

Policija pronašla pištolj iz kojeg je ubijen Pajkić, a Jozu Čabraju vjerojatno upucali iz sačmarice

Policija pronašla pištolj iz kojeg je ubijen Pajkić, a Jozu Čabraju vjerojatno upucali iz sačmarice

Ubijeni Mario Boljat u tučnjavi koja je prethodila pucnjavi teško je ozlijeđen. Navodno je imao slomljenu lubanju i još niz ozljeda, najmanje jedan od tri metka ispaljena iz blizine dobio je s leđa

Policija sumnja da je boksač Mario Boljat u nedjelju ubijen iz pištolja marke Walther kalibra 7,65, koji su pronašli nakon ubojstva. 

Sumnjaju da ga je ubio Jakov Šimić zvani Jale, lokalni ugostitelj, koji leži u KBC-u Split, ranjen u prepone. U istoj bolnici je i Jozo Čabraja, koji na tijelu ima deset rana od metaka.

Pogledajte video: Ubojstvo u Kaštelima

Kako neslužbeno doznajemo, policija je pronašla i sačmaricu pa se pretpostavlja da je Čabraja ranjen iz tog oružja. 

Ubijeni Mario Boljat zvani Pajkić (36), u tučnjavi koja je prethodila pucnjavi teško je ozlijeđen. Navodno je imao slomljenu lubanju i još niz ozljeda, najmanje jedan od tri metka ispaljena iz blizine dobio je s leđa, a u hrvanju mu je 'raskopčana' pancirka. 

Za njegovo ubojstvo osumnjičen je Jakov Šimić Jale, kao i za ranjavanje Čabraje, ali nejasno je - tko je i kojim oružjem ranio Šimića u prepone. I Šimića i Čabraju ranjene su zatekli na mjestu zločina, dok je Pajkić nepomično ležao u lokvi krvi.

Kad je Hitna stigla, nije mu više bilo spasa. 
 

Najčitaniji članci