News

Komentari 20

Policija zbog niskog vodostaja Save opet intezivno traga za Marijanom iz Big Brothera

Policija zbog niskog vodostaja Save opet intezivno  traga za Marijanom iz Big Brothera

Marijana Seifert (38), pobjednica regionalnog Big Brothera 2011. godine, nestala je 27. travnja, a njezin je nestanak sa zagrebačke adrese na Savici prijavio njezin suprug Karlo

Policija gotovo četiri mjeseca traga za Marijanom Seifert koja je iz svog doma u Zagrebu nestala 27. travnja.

Pogledajte video: Opet traže BB Marijanu

Iako su područje oko Mosta mladosti pretražili i pripadnici HGSS-a i ronioci policija je, koristeći prigodu zbog niskog vodostaja Save, odlučila intenzivirati potragu i ponovno pretražiti područje oko Mosta mladosti i nizvodno. 

Podsjetimo, Marijana Seifert (38), pobjednica regionalnog Big Brothera 2011. godine, nestala je 27. travnja, a njezin je ne nestalan sa zagrebačke adrese na Savici prijavio njezin suprug Karlo. On i Marijana dobili su dijete u prosincu 2020., a bivša reality zvijezda ima i dijete (14) iz prvog braka. 

-  Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti - rekla je Marijanina sestra Maja Kovačević početkom mjeseca za Slobodnu Dalmaciju.

- Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome.

Najčitaniji članci