News

Komentari 121

'Poslat ću čestitku Milanoviću jer to tako rade pristojni ljudi'

Srpski predsjednik Vučić je istaknuo kako Hrvatskoj želi svako dobro, ali da isto tako želi i Srbiji da uvijek ima dvostruko veći gospodarski rast od te države...

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će novoizabranom predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću, kada budu proglašeni službeni rezultati izbora, poslati telegram sa sadržajem: "Čestitam vam na izboru za predsjednika Republike Hrvatske", jer tako rade pristojni ljudi.

Vučić je novinarima, poslije susreta sa srpskom djecom iz Hrvatske koja su u Beograd došla na proslavu Božića, rekao da je, povodom raznih uvreda koje su dolazile iz Hrvatske tijekom izborne kampanje na njegov i račun Srbije, rekao da je sebe natjerao da šuti i ni riječ ne kaže, te da reagira samo još većim radom, piše N1.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Uvrede od toga da je Srbija šaka jada, da sam ja ratni kabadahija, da je Srbija slaba za Hrvatsku - istaknuo je on i dodao da 'Hrvatskoj želi svako dobro, ali da isto tako želi i Srbiji da uvijek ima dvostruko veći gospodarski rast od te države'.

Najčitaniji članci