News

Komentari 261

Potpredsjednik Vlade Milošević pozitivan je na korona virus. U veljači se drugi put cijepio

Potpredsjednik Vlade Milošević pozitivan je na korona virus. U veljači se drugi put cijepio

S obzirom da se Boris Milošević, kao i drugi članovi Vlade, prethodno cijepio protiv bolesti COVID-19, naglašavamo kako je poznato da nijedno od cjepiva ne štiti 100% od mogućnosti zaraze, poručili su iz Vlade

Iz Vlade su u subotu navečer javili kako je potpredsjednik Vlade Boris Milošević pozitivan na korona virus. On je tijekom jutra imao blažu temperaturu i druge simptome bolesti pa se odlučio testirati. Nalaz je pozitivan. 

- Potpredsjednik Vlade Milošević osjeća se dobro te ima blaže simptome bolesti. Ostat će u izolaciji i obavljati svoje dužnosti od kuće te će slijediti sve upute liječnika i epidemiologa - priopćili su. 

- S obzirom da se Boris Milošević, kao i drugi članovi Vlade, prethodno cijepio protiv bolesti COVID-19, naglašavamo kako je poznato da nijedno od cjepiva ne štiti 100% od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti COVID-19 te je u vrlo rijetkim i malobrojnim slučajevima utvrđena prisutnost COVID-19 i kod ljudi koji su već primili cjepivo. To ne umanjuje povjerenje i važnost cijepljenja kao ključnog alata u borbi protiv pandemije koronavirusa, uzimajući u obzir da sva odobrena cjepiva temeljem mišljenja EMA-e i struke štite od težih oblika i ishoda bolesti - priopćili su iz Vlade. 

Milošević je primio dvije doze cjepiva Pfizer. Drugu dozu je primio 4. veljače. 

Najčitaniji članci