News

Komentari 17

Požar u centru Zagreba: Gorio stan, dvoje prebacili u bolnicu

Požar u centru Zagreba: Gorio stan, dvoje prebacili u bolnicu

Požar je zahvatio zgradu u Martićevoj ulici, a vatrogasci su spasili troje ljudi. Dvoje su iznijeli stubištem, dok je za trećeg čovjeka korišten madrac za spašavanje teško pokretnih osoba...

Požar je izbio u dnevnoj sobi stana na drugom katu, a vatrogasci su dojavu dobili nešto prije dva sata ujutro u srijedu. Vatrogasci su lokalizirali požar kroz petnaestak minuta, a direktno su spasili troje ljudi, od kojih je dvoje odvezeno u bolnicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Požar u centru Zagreba

- Bilo je dramatično. Probudila su nas vatrogasna kola, a kad smo izašli na balkon vidjeli smo da je vatra suknula i na gornje katove. Čuo sam i da su vatrogasci nešto pilili, a sumnjam da su bila drveća - kaže nam čitatelj koji je poslao fotografije.

Požar je izlazio i kroz prozore, a jednog su čovjeka zbog teže pokretnosti izvukli pomoću madraca za spašavanje.

Ostalih dvoje iznijeli su preko stubišta, potvrdili su nam zagrebački vatrogasci.

Za cijeli ulaz bio je zatvoren plin, a isključena je bila i struja.

Na teren je izašlo 12 vatrogasaca, a najviše je bila zahvaćena dnevna soba iz koje je požar i krenuo, priopćili su vatrogasci.

Zagreb: U požaru stana ozlijeđene dvije osobe Zagreb: U požaru stana ozlijeđene dvije osobe Zagreb: U požaru stana ozlijeđene dvije osobe Zagreb: U požaru stana ozlijeđene dvije osobe Zagreb: U požaru stana ozlijeđene dvije osobe Zagreb: U požaru stana ozlijeđene dvije osobe

Najčitaniji članci