Obavijesti

News

Komentari 3

Poznatom je kamataru u noći izgorio auto pred zgradom

Poznatom je kamataru u noći izgorio auto pred zgradom
5

Auto kojim se koristio D.Š. (30) iz Kaštel Gomilice izgorio je u potpunosti. Vatra je zahvatila i teretanu u prizemlju zgrade. Šteta je oko 50.000 kuna

VIDEO

Dacia Sandero kojom se koristio D.Š. (30) iz Kaštel Gomilice izgorjela je u četvrtak u 2.45 sati pred zgradom u kojoj živi na splitskom predjelu Blato. Vatra je potpuno progutala automobil star dvije godine, inače u vlasništvu J.R. (36) iz Solina, a zahvatila je fitness centar u prizemlju i poprilično zacrnila balkon stana u kojem D.Š. živi sa svojom djevojkom.

- Spavali smo, no nismo čuli nikakvu eksploziju. Probudila nas je susjeda da gori automobil, da nije sve bi prespavali, a naš je bio parkiran tik uz njega. Brzo sam preparkirala svoj auto i spasila ga, no Daciu je vatra potpuno progutala, ispričala je susjeda. Kažu kako je Blato miran predio i nikad ništa slično se nije dogodilo. Za D.Š. i njegovu djevojku njihovi prvi susjedi kažu da su miran par s kojim nikad nije bilo problema. U drugom dijelu Kaštel Gomilice mještani D.Š-a znaju kao vrlo problematičnog muškarca i kamatara. 

D.Š. je zbog iznude i lihvarskog ugovora prije dvije godine završio u pritvoru. Prijavio ga je Kaštelanin da mu je u više navrata prijetio i iznuđivao njega i sina radi navodnog duga. Tada je D.Š. pretražen stan u kojem je pronađeno blizu 10.000 eura i malo marihuane. 

Požar na njegovom vozilu vatrogasci su ugasili za 15-minuta. Nitko nije ozlijeđen, a nakon požara u četvrti su se pojavili i pripadnici specijalne policije, pričaju susjedi. Obišli su okolne stanare. Na fitness klubu su izgorjela dvoja vrata, od topline su popucala i unutranja stakla, uništeno je dvorište. Šteta je procijenjena na 50.000 kuna. Policija istražuje je li požar podmetnut.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...