News

Komentari 49

'Rekonstrukcija Vlade? Ministri su na teškim drogama, pod navodnicima, na apaurinima'

'Rekonstrukcija Vlade? Ministri su na teškim drogama, pod navodnicima, na apaurinima'

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović posjetit će domaći start-up za STEM edukaciju „CircuitMess“ d.o.o., tvrtku koja se bavi proizvodnjom elektroničkih uređaja za široku potrošnju.

Zoran Milanović posjetio je domaći start-up za STEM edukaciju „CircuitMess“ d.o.o.. Prilikom posjeta predsjednik Milanović sastao se s vodstvom tvrtke koji su mu prezentirali rad tvrtke.

Nakon toga održao je presicu.

- Tri tjedna se muljalo i petljalo, baš nepotrebno. Da bi se na kraju okupili predstavnici nekoliko institucija koji nekoliko školovanih generala ne razumiju. Što ti se treba dogoditi da iskoristiš trenutak pažnje da organiziraš presicu i prelet aviona preko grada tri dana nakon što je na grad pala potencijalna bomba koja to ustvari nije. Da se razumijemo, nema eksploziva. Nije bomba sve što izgleda bomba. Bomba uništava, 50 kilograma raznese Mamuticu skoro. Nismo čuli ni je li bilo eksploziva. Pedeset kila TNT-a pomete pola Zapruđa. A to se govorilo umjesto da se čeka analiza. Dakle, nije tako strašno kao što je moglo bit, a htjelo se reći da je strašno - započeo je Milanović.

PRATITE UŽIVO:

- 45 minuta se slušalo markove konake. Zadatak je bio da se ne komprimitira Plenkovića. I ovog drugog kojem nema pomoći - kaže Milanović koji kaže da pad drona nije posao za DORH. Smatra da se trebalo osnovati Povjerenstvo.

- Što će DORH ovdje raditi i ići po udolinama Harkiva i tražiti krivca? - pitao se. 

Na pitanje o pet točaka za ubrzanje obnove koje je danas predstavio ministar Paladina, odgovorio je: "Opet pet točaka.. Dobro da nije petoljetka".  

Komentirao je najavljenu rekonstrukciju Vlade. 

- Ministri su na teškim drogama, pod navodnicima, na apaurinima. To podsjeća na ruski način obuke vojnika, tako da ih ubiju u pojam: Smijeni ga, priopći mu, nećeš ići u Sibir, postavi nove ljude - smatra.

Najčitaniji članci