News

Komentari 71

VIDEO U ovoj bolnici leži Dana Adamcova, slovačka turistkinja kojoj su 24sata otkrila identitet

VIDEO U ovoj bolnici leži Dana Adamcova, slovačka turistkinja kojoj su 24sata otkrila identitet

U riječkoj bolnici oporavlja se žena pronađena na Krku. Danima se pokušavalo otkriti tko je i što je. Slovakinja koju je HGSS pronašao ozlijeđenu trenutno leži u KBC Rijeka. Stanje joj je stabilno

Danima se nije znalo tko je žena koju su krvavu našli na Krku. Ničega se nije sjećala, nije imala dokumente i pričala je engleski. Prvi smo objavili priču i počeli istraživati. Prenijeli su nas svi svjetski mediji. Uskoro smo otkrili i identitet nestale žene.

Slovakinja koju su još uvijek pod nerazjašnjenim okolnostima lakše ozlijeđenu pronašli na Krku, krvavu i bez pamćenja, oporavlja su u KBC  Rijeka.

UŽIVO IZ RIJEKE

Iz bolnice poručuju da je žena stabilno, da je njezino stanje nepromijenjeno, ali još uvijek se ne sjeća tko je i otkud dolazi

Daniela Adamcova, otkrio je 24sata, rodila se u Trenčinu u Slovačkoj. S 19 godina otišla je u Ameriku. Počela je raditi s nakitom. Njezine kreacije nosili su slavni holivudski glumci. U Slovačku se vratila 2000. godine.

Policija je, podsjećamo, potvrdila identitet žene. Priopćili su da je prema dosad utvrđenom ova slovačka državljanka boravila na području Hrvatske kao turistkinja, a te da će i dalje nastaviti s utvrđivanjem okolnosti koje su prethodile njenom dolasku i pronalasku na otoku Krku, na nepristupačnom terenu Dobrinjštine.

 

Najčitaniji članci