Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Pred djecom je ubijala ljubimce: Skuhala štence i propucala psa

Jedna od mlađih kćeri rekla je istražiteljima kako je njezina majka uzela štence, stavila u veliki lonac i kuhala ih dok nisu uginuli. Pritom su sva djeca morala gledati taj užasan čin

9 komentara

Marta Crouch (53) i njezin suprug Timothy (57) iz Novog Meksika optuženi su za teško zlostavljanje svojih petnaestero djece nakon što su obiteljske tajne isplivale na površinu kada je njihov najstariji sin uhićen. 

Par je jednu kćer tinejdžerku tukao stolcem, upucali su obiteljskog psa i natjerali djecu da gledaju kako majka u vruću vodu stavlja štence i kuha ih dok nisu uginuli. 

Zbog toga je Martha optužena za nekoliko teških zločina, uključujući zlostavljanje djece i ekstremno nasilje nad životinjama. Njezinog supruga sud tereti za ometanje istrage. Par ima osam sinova i sedam kćeri i uhićeni su nakon što je najstariji sin Timothy (31) uhićen zbog prijetnje vatrenim oružjem krajem svibnja. 

On je pištoljem prijetio svojoj trojici braće. Navodno je to bila kulminacija svađe četvorice braće o hrani. Istražitelji su izašli na teren vidjeti o čemu se radi i naišli na obitelj prepunu konflikata i neriješenih problema. Iako su braća i sestre druge lažno okrivili pred njima, neke su optužbe ipak bile istina. 

Jedna od mlađih kćeri rekla je istražiteljima kako je njezina majka uzela štence, stavila u veliki lonac i kuhala ih dok nisu uginuli. Pritom su sva djeca morala gledati taj užasan čin. Optužila je majku i da je otrovala mačku te upucala obiteljskog psa Pipa za kaznu. 

Najstariji sin Timothy tvrdi kako je sve to laž. 

- Moja obitelj je predivna. Mama i tata su najbolji ljudi na svijetu - rekao je, prenosi Mirror

Djeca su navodno jela jednom dnevno, dok je jedna kćer morala biti tri godine na dijeti jer je njezina majka mislila da je pretila. Jedan mlađi sin priznao je da su ga roditelji "tukli, upucali i pregazili" te da i dalje ima lažne metke u tijelu. 

Martha je također optužena da je kćer (17) tukla kuhinjskim stolcem. Djeca su potvrdila i da se obitelj često selila, uglavnom nakon što bi djelatnici socijalne skrbi primijetili da s djecom nešto nije u redu.

Možda vas zanima i ovo:
Message