Obavijesti

News

Komentari 96

Na Bregani nisu našli bombu, bio je to samo štimer za klavir

Na Bregani nisu našli bombu, bio je to samo  štimer za klavir
4

Policija je prijepodne zatvorila granični prijelaz Breganu u oba smjera. Pronašli su kofer za koji su sumnjali da sadržava eksplozivnu napravu. Pirotehničari su utvrdili da se radi tek o lažnoj uzbuni...

VIDEO

HAK je prijepodne javio kako je zbog policijskog postupanja prekinut promet na graničnom prijelazu Bregana u oba smjera, a Večernji list neslužbeno doznaje da se radi o lažnoj uzbuni. 

Da se radi o lažnoj uzbuni, potvrdili su i slovenski mediji, a Telegram saznaje da je sumnjiva naprava zapravo bio - štimer za klavir.

- Ruski državljanin je inače pijanist koji je taj uređaj za tonsko ugađanje klavira imao u kutiji koja se nalazila u njegovoj putnoj torbi. Budući da se slovenskim graničnim policajcima taj uređaj tijekom rendgenskog pregleda učinio sumnjivim, autobus je zaustavljen, a putnik je priveden, navodi Telegram.

Pogledajte video:

Kovčeg za koji se sumnja da se u njemu nalazi bomba pronađen je u autobusu Flixbusa koji je prelazio iz Hrvatske u Sloveniju, piše slovenski 24ur.com.

Kovčeg pripada ruskom državljaninu, a slovenski mediji javljaju da hrvatski policajci nisu ništa detektirali. Nakon što su Slovenci počeli izvještavati o pronalasku navodne eksplozivne naprave, mnogi koji su prošli granicu s Hrvatske strane su se okrenuli natrag prema Hrvatskoj. 

Kako je prometovanje preko Bregane zatvoreno, putnici se preusmjeravaju na granične prijelaze Slovenska vas i Rigonce. Autobusi idu na Rigonce, a teretni promet na granični prijelaz Metlika. 

Uskoro više...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.