Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Preminuo je mladić (18) koji je stradao u eksploziji radionice

Liječnici Odjela za opekline Traumatološke bolnici u Zagrebu tjednima su se borili za njegov život, nekoliko puta su ga operirali, priključili su ga na umjetna pluća, ali nije mu bilo spasa

Foto: DVD Ludbreg
12 komentara

Dominik H. (18) koji je prije tri tjedna teško ozlijeđen u eksploziji i požaru u autolimarskoj radionici u Svetom Petru kod Ludbrega, preminuo je u petak u zagrebačkoj bolnici.

Liječnici Odjela za opekline Traumatološke bolnici u Zagrebu tjednima su se borili za njegov život, nekoliko puta su ga operirali, priključili su ga na umjetna pluća, ali nije mu bilo spasa. 

NESREĆA U LUDBREGU Benzin zapalio radionicu, teško je opečen radnik Dominik (18)

Podjetimo, Dominik i njegov brat Damir (21) su 21. veljače skidali rezervoar goriva s automobila iznad betonske jame za pregled vozila. Dominik je bio u jami.

Foto: DVD Ludbreg

Skidao je gumena crijeva dovoda goriva te je odvijao vijke s nosača spremnika. Odjednom je iz spremnika počeo kapati benzin na Dominikovu odjeću i svjetlo postavljeno na zidu jame.

POPRAVLJALI AUTO KOD LUDBREGA Mladić teško opečen po licu u eksploziji u limarskom servisu

U trenu su eksplodirale benzinske pare i zapalile odjeću mladog Dominika. U pomoć mu je pritekao otac Tomislav (45). Izvukao je sina iz jame. Požar se proširio na auto te na cijelu radionicu, u kojoj je izgorio sav inventar s alatom i rezervnim dijelovima.

Foto: DVD Ludbreg

Tata je prošao s lakšim ozljedama, opekao je nadlakticu.

Možda vas zanima i ovo:
Message