Obavijesti

News

Komentari 68

Pretila majka na sebe pazi, a sinove će šopati dok ne umru

Pretila majka na sebe pazi, a sinove će šopati dok ne umru
1

Nakon što su Cynthiji Williams (48) ugradili želučanu premosnicu, izgubila je 45 kg. Ipak, sinove hrani krafnama, pizzama, burgerima iako je svjesna da ih tako ubija...

VIDEO

Amerikanka Cynthia Williams (48) iz Michigana, kojoj su spasili život želučanom premosnicom, priznala je kako lagano ubija svoje sinove koji ukupno imaju 380 kg. Joseph (26) i Mathew (18) dosegli su rekord prije nekoliko godina. Imali su zajedno 540 kg. 

Nakon što je Cynthia skoro umrla zbog visokog tlaka i dijabetesa sa 150 kg, ugradili su joj želučanu premosnicu zahvaljujući kojoj je izgubila 45 kg u godinu dana. Međutim, iako je sada počela paziti na sebe, na može se riješiti navike šopanja sinova. Svaki ima po 190 kg, piše Daily Mail. Ne želi slušati liječnička upozorenja jer ih jedino veseli fina hrana.

- Znam da sam ja kriva što su debeli. Znam da će ovako umrijeti, ali ne mogu si pomoći. Grozno mi je što ja mršavim a oni se debljaju. Želim da izgube kilograme kao ja, ali prirodno - rekla je i dodala kako su predebeli da rade, vježbaju ili druže se. Stalno su kod kuće. 

Brižna majka svakom sinu servira šest punjenih krafni za doručak koje zaliju sa čokoladnim mlijekom, a za ručak pojedu gomilu pečene piletine i tjestenine. Za večeru se počaste hamburgerima i pečenim krumpirićima. Između obroka jedu pizze, kekse, slatkiše i litre gaziranih sokova. Cynthia objašnjava kako je postala takva prema dečkima nakon devet godina nesretnog braka. Nakon što je ostavila supruga pokušavala je usrećiti sinove hranom.

- Ali, na kraju su samo bili nesretni - rekla je. Mathewa su toliko maltretirali u školi da je odustao, a Joseph je predebeo da radi.

- Ne krivim mamu. Drago mi je da je smršavila, ali strašno mi je što sam ja tako debeo. Ne mogu prestati jesti iako znam da me to ubija - rekao je očajni Mathew.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...